ÎNGROZITOR Mesajul sfâșietor al lui Cosmin Pașcovici înainte să-și piardă fiul


Denis Pașcovici a pierdut astăzi lupta cu viața la 13 ani. Povestea lui Denis e una teribilă, el avea aproape doi ani când doctorii l-au diagnosticat cu tumoră craniană. Investigaţiile medicale şi prima intervenţie chirurgicală au scos la iveală alte afecţiuni: hidrocefalie, epilepsie secundară, nanism hipofizar. Au urmat 12 operaţii, iar medicii au fost convinşi că puştiul e recuperat.

Până în 2016, Denis a reuşit să ducă o viaţă normală, dar în luna iunie a anului respectiv o criză de epilepsie l-a doborât. În ciuda faptului că s-au făcut eforturi disperate, FRF anunţă că Denis a încetat din viaţă. Tatăl lui a avut un mesaj sfâșietor pentru echipa națională înainte de această tragedie.

„Salut, băieți. Numele meu este Cosmin Pașcovici, fost jucător al echipelor de fotbal Dinamo București, Farul Constanța, UTA, Petrolul Ploiești și, nu în ultimul rând, al echipei naționale, unde am avut plăcerea să joc alături de antrenorul vostru, Cosmin Contra. Am avut și eu un singur meci oficial la echipa națională, contra Andorrei, unde am câștigat cu 2-0 la Constanța. Sper să o faceți și voi.

O să vă spun pe scurt: băiețelul meu, Denis Pașcovici, a făcut sâmbătă un atac cerebral. Este la spital, în comă, are creierul inundat cu sânge, nu știm dacă va mai trăi sau va mai putea lupta. Dimineață l-am anunțat pe prietenul meu, Cătălin Gheorghiu și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. L-am rugat, dacă puteți să jucați meciul ăsta pentru Denis, pentru băiatul meu luptător, care se zbate între viață și moarte, el fiind un fan mare al echipei naționale. Mi-aș dori din toată inima – poate o să fie ultimul meci pe care îl va prinde – să câștigați pentru el. Vă mulțumesc mult!”, a spus Cosmin Pașcovici, într-un scurt videoclip postat pe contul de Facebook al echipei naționale a României. Din păcate, meciul a venit prea târziu, între timp Denis pierzând lupta.

Citește și:

Miriuță se uită în spate la Dinamo cu regret: ”Degeaba”

-->
Previous Miriuță se uită în spate la Dinamo cu regret: ”Degeaba”
Next Florin Prunea a dezvăluit tot ce vrea să facă la Dinamo: "Doar atât mai lipsește"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *