Îngroapă securea războiului? Thiess: ”I-am dat mesaj”. Ce-i cere lui Dinu


Adrian Thiess și Cornel Dinu au declanșat un întreg circ mediatic în care primul a folosit un atac suburban, iar celalalt i-a răspuns destul de inteligent, dar la fel de acid. Acum, intermediarul vânzării lui Dinamo se pare că și-a cerut scuze și i-a transmis și un mesaj public fostului fotbalist al ”câinilor”.

„I-am dat un mesaj pe mobil lui Cornel Dinu în urmă cu o jumătate de oră.

Îi cer scuze dacă l-am jignit cu ceva. Eu personal am reacționat la niște vorbe urâte pe care mi le-a adresat. Sunt conștient de faptul că e o valoare și un brand important pentru acest club. Am capacitatea de a-mi cere scuze dacă am depășit nivelul de pamflet. Chiar mă simt prost față de opinia publică în ceea ce privește vorbele pe care le-am folosit față de domnul Dinu.

Recunosc că am un temperament latin care ne caracterizează pe noi românii. Îi transmit lui Cornel Dinu că sunt român, nu evreu sau de altă etnie. Indiferent de orice, putea să aibă și el o altă atitudinea în ceea ce mă privește, mai ales că-l cunoaște pe tatăl meu. Făcând abstracție de toate aceste lucruri, indiferent de orice, indiferent de vârsta lui Cornel Dinu, trebuia să țin cont de faptul că e un exponent extrem de important al acestui club.

Îi cer scuze public pentru ce am spus. Nu cred că există un fotbalist la nivel planetar cu calitățile oratorice ale lui Cornel Dinu. E indubitabil pentru mine că el își dorește ce-i mai bine pentru acest club, având în vedere că e una din emblemele clubului Dinamo și, cu toate că poate mă repet, îi cer scuze în tot ceea ce privește declarațiile publice pe care le-am avut până acum.

Așa că Mister sper, având în vedere capacitatea ta extraordinară analitică, să putem ajunge în punctul de a trece peste partea de dezbatere publică, pamflet, etc, și să pornim de la zero pentru că până la urmă avem un interes comun. Chiar dacă ai declarat că interesul meu e unul pur financiar, trebuie să iei în considerare că acest lucru e plus valoare pentru interesul clubului Dinamo”, a declarat Adrian Thiess pentru gsp.ro.

Citește și:

Promisiune IMPORTANTĂ a lui Ionel Dănciulescu

-->
Previous Promisiune IMPORTANTĂ a lui Ionel Dănciulescu
Next EXCLUSIV Ce conducător va veni dacă Borcea reușește să preia Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *