Informații noi despre noua arenă


Construirea Noii Arene Dinamo a intrat în linie dreaptă. Deși fanii își pierduse la un moment dat speranțele, anul 2024 a venit cu confirmarea că vechiul stadion va fi dărâmat, iar pe același loc se va construi un stadion nou, modern, de 25.000 de locuri.

Comunicat oficial al paginii „Noul Stadion Dinamo”

Update situație birocrație pentru “demolare”❗️

Conform informațiilor pe care le avem de la Secretariatul General al Guvernului, joi 20 iunie este așteptat sa fie finalizată semnarea de către Ministerul Justiției si de către Ministerul Finanțelor a avizelor necesare Hotărârii de Guvern pentru actualizarea valorilor de inventar si scoaterea din domeniul public al statului al imobilelor ce compun vechiul stadion (detalii aici: https://www.facebook.com/share/t8ioPDUzjE45wci5/?mibextid=WC7FNe), precum si scoaterea din funcțiune, casarea și demolarea acestora.
Hotărârea de Guvern astfel avizată va fi introdusa pe ordinea de zi a ședinței Guvernului României de vineri 21 iunie 2024, in vederea aprobării.

Ulterior publicării in Monitorul Oficial (1-2 zile) al acestei HG, CNI va lansa oficial licitația publică pentru desemnarea câștigătorului contractului prin care se va face demolarea vechiului stadion, consolidarea terenului si construcția noii “Arene Multifuncționale Dinamo” si a obiectivului de investiții medical inclus, heliportul Spitalului de Urgență!

Suntem deci cu 👀 pe situație, dar vineri sperăm sa fie ziua in care primim în sfârșit HG-ul așteptat de peste 30 ani, cel esențial pentru lansarea licitației de demolarea a bătrânului stadion si construcția unei noi arene in “Stefan cel Mare”, se arată în comunicatul oficial.

Citește și:

Tinovul Mare de la Poiana Stâmpei, prea frumos, în inima Moldovei

Previous Prima reacție a noului transfer
Next Dinamo a mai prezentat oficial 2 jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *