Informații importante înainte de baraj: ”Dau târcoale”


Dinamo luptă pentru promovarea în Liga 1 cu FC Argeș. Înaintea acestei duble, Ovidiu Burcă a vorbit despre ce se întâmplă în curtea ”câinilor” și ce planuri are de viitor. Dinamo – FC Argeș, turul barajului, are loc luni, de la ora 20:00.

”Am început să le fac analiza, la nivel individual au jucători foarte buni. Mă surprinde că un club cu jucători atât de buni a ajuns la baraj. Au fost probleme acolo, schimbări de antrenor, e presiune mare și la Argeș. Valoric, e un lot foarte bun.

Multe echipe dau târcoale jucătorilor de acolo. Asta nu înseamnă că ne e teamă. Vom încerca să facem două meciuri foarte bune. Parcă a venit liniștea odată cu numirea lui Argeș Vintilă pe bancă, e un antrenor de înalt nivel. A antrenat la FCSB, la Academia Hagi. A avut multe de învățat.

Când întâlnești o echipă de SuperLiga, care joacă la altă intensitate, se văd diferențele. Am creat o stare de spirit extraordinară, faptul că vor fi mulți suporteri înseamnă că băieții au făcut o treabă bună.

Avem entuziasm, jucăm la Dinamo, iar cuvântul «teamă» nu trebuie să existe în vocabular. Disciplina și organizarea ar putea decide barajul”, a declarat Ovidiu Burcă, la emisiunea „Fotbal Club”.

Citește și:

Gașca Zurli vine la Reina del Mar în Bulgaria

Previous SCRISOARE PENTRU FOTBALIȘTII LUI DINAMO
Next Veste imensă pentru fanii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *