Informații importante despre NOII INVESTITORI. Cum ar putea să-l detroneze pe Gigi Becali


Au apărut noi informații importante despre grupul de investitori din Marea Britanie care negociază cu Ionuț Negoiță prelurea clubului Dinamo. Se pare că aceștia au sediul central în Orient, cel mai probabil în Dubai, au birouri în Anglia, și Nicolae Badea este implicat în afacere și că vor fi investiții majore și FCSB va intra într-un con de umbră odată cu această mutare. Cel puțin așa spune Adrian Thiess pentru gsp.ro, cel care intermediază afacerea.

„Eu nu sunt în Dubai acum și nici nu sunt cu domnul Negoiță. Știți dumneavoastră ceva, dar nu s-a întâmplat nimic în Dubai. Cât despre domnul Badea, pot spune că a fost prima persoană de legătură în momentul în care s-a pus problema implicării mele în calitate de consultant al potențialului cumpărător. Era firesc să apelez la domnul Badea pentru că dumnealui cunoaște situația clubului. Mai ales că deține sechestru pe 22% din acțiuni. A fost încântat de ce i-am spus și de ce vor să facă potențialii cumpărători. L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potențialul cumpărător și domnul Negoiță. Dumnealui are un rol important și dorește ca vânzarea să aibă loc. Și ieri am vorbit!”

„Din punctul de vedere al seriozității potențialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să își facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc”
Adrian Thiess

„Cred că era timpul să se întâmple așa ceva, vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!”
Adrian Thiess

-->
Previous INCREDIBIL Cum s-au făcut transferurile la Dinamo: ”Cei de acolo m-au anunțat”
Next Dorin Rotariu despre Dinamo: ”A picat cerul pe mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *