Informații importante despre dosarul de licențiere


-->

Dinamo trebuie să depună zilele următoare dosarul de licențiere. Andrei Nicolescu, președintele ”câinilor” și acționar, a făcut câteva precizări importante la emisiunea Dinamo 7/9.

…transferuri: „Am avut discuții interne și am ajuns la concluzia că, pentru posturile pe care le vizam și pentru opțiunile pe care le aveam, efortul era prea mare raportat la celelalte nevoi pe care le avea clubul. Am decis ca interdicția să fie ridicată după 30 iunie, pentru a face o campanie de transferuri așa cum trebuie pentru anul viitor”
…discuțiile despre promovarea Stelei: „Dacă a fost o tactică pentru a umple stadionul cu suporteri steliști, a fost foarte bună, ce să spun?! Dacă a fost o tactică pentru a anima suporterii, pentru că se temeau că vom fi mai mulți ca ei pe propriul lor stadion, a fost o tactică bună. Dar atmosferă cum au văzut la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea, vă spun!”
…licența pentru sezonul viitor: „Vom închide procesul de licențiere vinerea viitoare și probabil după 30 aprilie vom avea rezultatul. E o procedură de analiză, vom vedea dacă mai sunt completări de adus”
…problemele create de fani în peluza din Ghencea: „Ne așteptăm al amenzi zdravene, la pagube facturate de CSA Steaua. Organizarea lor a fost foarte proastă, de la accesul în stadion până la monitorizare, la accesul stewarzilor, asta a și cauzat multe incidente din tribună. Mi-aș dori ca suporterii noștri să înțeleagă că prin manifestările extreme fac rău clubului. Le înțeleg supărarea, dar și noi, și ei ne dorim ca toate meciurile noastre să fie cu spectatori. Pe lângă amenzi, riscăm ca jucătorii să fie singuri pe teren, fără suporteri în stadion. ÎI rog să se gândească că tot ce fac ei are un efect.”
…atmosfera de la meciul cu Steaua: „Am fost un pic depășiți de miză, la anumiții jucători, cumva n-am putut să facem jocul pe care ni l-am dorit, deși statistic am stat peste Steaua. Sunt jucători care n-au jucat niciodată într-o asemenea atmosferă, presiune, cu așa o audiență. A fost un meci care construiește o echipă, din înfrângeri crești cel mai mult,dacă ai capacitatea de a învăța din ele”
…arbitrajul lui George Găman: „Eu cred că e vorba de o eroare umană, nu vreau să mă gândesc la altceva. Sunt convins că dacă aveam VAR, deciziile ar fi fost altele. E foarte posibil ca niște decizii prin VAR să fi influențat rezultatul final dar nu cred că arbitrul e principalul motiv pentru care am pierdut acest meci. Meciul l-am pierdut pe mâna noastră, pe două greșeli care nu se fac la acest nivel”
…fanii lui Dinamo: „Fanii m-au impresionat în Ghencea, coregrafia a fost incredibilă, în contradicție cu hărmălaia care era în partea cealaltă, a creat un moment de emoție. Sper să fie la fel de inventivi și alături de echipă, dar în sens bun, să nu riscăm nimic apropo de meciurile noastre de acasă”

Citește și:

Anamaria Prodan l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu un milionar din Tulcea

Previous Ovidiu Burcă a răbufnit: ”Cel mai prost manager”
Next Eugen Voicu despre transferuri și promovare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *