Informație BOMBĂ: „Dinamo este în negocieri cu un investitor puternic”


Dinamo se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, dar Florin Prunea, fostul manager general al „câinilor”, anunță că Dinamo se află în negociere cu un investitor străin.

„Din câte știu eu, Dinamo este în negocieri cu un investitor puternic, de afară. Sunt în negocieri foarte avansate. Totul depinde de planul de organizare, pentru că, acuma, se va vedea adevărul.

Cum e viața asta, în tot răul e și un bine, în sensul că, în planul de organizare, sunt toți creditorii trecuți. Acolo apar datoriile adevărate, nu ce a preluat Cortacero”, a spus Prunea potrivit Fanatik.

Întrebat dacă investitorul străin dorește să cumpere acțiunile de la Dinamo, Florin Prunea a răspuns: „E o discuție și aici, pentru că nu se știe unde sunt acțiunile. Nu este așa (n.r. că acțiunile sunt la Dorin Șerdean). Se pare că preluarea a fost făcută ilegal, de când au preluat de la Negoiță. Și aici este o problemă”.

„Important este ca această interdicție să se ridice în perioada de transferuri, dar până nu plătești… La Dinamo este foarte simplu. Semnătura pe contractele jucătorilor spanioli, cine a pus-o? Ăla trebuie să răspundă.

Am văzut și poziția domnului Mureșan, și a lui Răzvan Zăvăleanu: «Domne, când ne vom îndrepta împotriva lor». Nu domne, cine a semnat contractele, ăla trebuie să răspundă. Ăia n-au semnat de capul lor (n.r. jucătorii spanioli), a avut cineva drept de semnătură, la vremea respectivă.

Cine a semnat contractele alea? Ăla trebuie să răspundă, nu altcineva, nu Cortacero, nu cine mai era pe acolo. N-au nicio vină oamenii care sunt acuma. Ei încearcă să salveze”, a mai spus Florin Prunea pentru sursa citată.

Citește și:

Ionuț Chirilă ar fi putut fi antrenorul lui Dinamo: ”Făceam echipa, contractul era pe masă”

-->
Previous Ofertă concretă pentru Deian Sorescu
Next După Prunea, un alt om de afaceri anunță: „Am auzit că va veni un investitor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.