INEDIT Schimbare importantă pentru dinamoviști! Cine va fi noul director general


Ionel Dănciulescu este un om foarte apreciat de conducerea clubului din Ștefan cel Mare și, după ce a dat de înțeles că ar putea să-și dea demisia la vară, se pare că șefii au reacționat și vor cu orice preț să-l păstreze pe Danciu-gol. El va fi ofertat zilele viitoare pentru ocuparea funcției de director general. Asta ar presupune că el ar fi și mai implicat în viața clubului dar și în politica de transferuri.

Ceea ce ar însemna să nu mai fie prezent pe banca tehnică, așa cum proceda până acum, ci la birouri, unde cuvântul lui ar capăta o mai mare greutate.

„Întotdeauna m-am bătut la Dinamo pentru primele locuri. Așa este obișnuit acest club și doare faptul că am ajuns pe locul 7 și în play-out. E un pic grea această situație pentru noi toți. Nu mi-am propus vreo plecare, văd că am devenit un subiect al acestor zile. Am zis că nu știu ce va fi la vară. Atât. Cel mai important acum e să fim uniți, să-l ajutăm pe Florin. E la început de drum și trebuie să fim uniți în jurul lui și să facem un drum clar pentru sezonul viitor, să știm ce ne dorim cu adevărat.

Am zis că am anumite limite pentru că sunt om care trăiește și suferă pentru Dinamo și nu mă împac ușor cu eșecurile. E dureros că în anul în care s-au investit cei mai mulți bani, paradoxal, s-au adunat atâtea eșecuri. OK, n-au fost bani pentru transferuri, dar avem unul dintre primele 3 bugete salariale din țară. S-au strâns multe lucruri dureroase în fotbal pentru mine. Atât se poate acum, atât facem, dar încercăm să facem echipă pentru sezonul viitor”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

-->
Previous Ce șanse sunt ca Raț să semneze cu Dinamo
Next FC Botoșani-Poli Iași. Cine s-a calificat în Cupă. Un fost dinamovist a dat DOUĂ goluri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *