INCREDIBIL Zicu povestește cum s-a bătut cu un fost dinamovist: ”A dat și el, am dat și eu”


Ianis Zicu era la un moment dat propus director sportiv la Dinamo, dar acesta s-a hotărât să devină antrenor și muncește pentru a-și lua licența să fie secund în Liga 1. Fostul atacant al lui Dinamo povestește cum s-a bătut acum doi ani cu un alt fost ”câine”, N’Doye, într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

– Cu vreun coleg ai intrat în conflict?
– Păi, cu N’Doye m-am bătut în cantonament.

– Serios? Bătaie, de-a binelea?
– Da, acum doi ani, în timpul unui meci amical. Era o lovitură liberă pe 16 metri, Gabi Mureșan îmi făcea semn să i-o mișc lui, Goga cerea și el mingea și N’Doye făcea semn de la 8 metri să i-o dau lui. I-am așezat-o lui Mureșan, a tras în zid și a ieșit corner. N’Doye mi-a strigat: „O să vezi tu! Voi, românii, vă pasați doar între voi!”. A venit pauza și N’Doye n-a mai zis nimic. În minutul 65 m-a schimbat Ciobotariu, pe mine, în minutul 68 l-a scos pe Ousmane. A bătut palma cu primii trei de pe bancă, am întins și eu palma și a început să-mi zică diverse chestii. Eu l-am lovit peste braț, a dat și el, am dat și eu, s-au băgat colegii.

– Și s-a încheiat?
– Între timp, Gabi Mureșan luase roșu și a ajuns la margine. A întrebat ce s-a întâmplat, „Păi a sărit N’Doye la Zicu”. L-a alergat Mureșan să-l bată, l-a prins. Sepsi, care era pe teren, și-a scos ghetele și a zis că el nu mai joacă în condițiile alea, să joace N’Doye. Meciul se juca, noi eram 8 contra 11! Ciobi a făcut o ședință după meci, „Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat, să se bată jucătorii la un amical, n-am mai întâlnit în toată cariera!”. A fost inspirat că n-a luat decizii pe loc.

– S-a rezolvat, până la urmă?
– I-am zis lui Ciobi că nu am nimic cu N’Doye și n-are rost să stricăm atmosfera. Ousmane a prezentat scuze și s-a trecut peste. I-a luat banderola lui N’Doye și i-a dat-o lui Mureșan. Se întâmplă, s-au întâmplat și la națională, mai sunt palme între jucători. Ousmane a zis că religia nu-i permite așa ceva, dar uite că a făcut-o.

-->
Previous EXCLUSIV Ce spune Bogdan Lobonț despre Ionuț Negoiță. Ce șanse-i dă lui Dinamo
Next VIDEO Mister ”Pisica”. Ce a spus Bogdan Lobonț la retragere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *