INCREDIBIL Vasile Miriuță, DEMIS de la Dinamo


S-a dus și perioada lui Vasile Miriuță. Și a fost mai scurtă chiar decât perioada în care a jucat fotbal în Ștefan cel Mare. Vasile Miriuță a fost pus pe liber de Dinamo după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, pe teren propriu. Acest eșec o poate duce pe Dinamo în situația de a rata play-off-ul.

TV Telekom Sport anunță că antrenorul a fost demis în această seară, iar locul său va fi luat de Claudiu Niculescu, actualul tehnician al celor de la FC Voluntari.

Vasile Miriuță a venit la Dinamo în urmă cu două luni, când Cosmin Contra a plecat pe banca echipei naționale. Parcursul fostului tehnician de la CFR nu a fost unul bun. A câștigat doar 3 meciuri, cu Juventus, Gaz Metan și Aerostar!

În cursul zilei de azi între Vasile Miriuță și conducerea lui Dinamo au fost mai multe șicane. Inițial antrenorul a rămas fără mașină, iar apoi a fost chemat într-o ședință la care nu s-a prezentat.

Totuși, conducerea neagă informația că și-a dat demisia:

„Nu este nimic adevărat. Nu a fost nicio ședință cu Vasile Miriuță. A fost la antrenament, a organizat și un grătar cu jucătorii apoi. Au socializat puțin”, a zis Alexandru David, președintele lui Dinamo.

Dinamo ar fi rămas fără antrenor dacă îl demitea pe Miriuță în această seară deoarece Claudiu Niculescu vrea să vină doar din iarnă  să preia formația din Ștefan cel Mare.

-->
Previous ”Am renunțat la familie, la copii, pentru a ajuta Dinamo”
Next Niculescu a dat răspunsul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *