INCREDIBIL Unde ascundea Borcea sume fabuloase înainte de Revoluție


Cristi Borcea a ieșit din închisoare și este tot mai des prezent în mass-media, asta și datorită noii sale soții, Valentina Pelinel. Într-un ultim interviu pentru revista Ok, fostul acționar al lui Dinamo face dezvăluiri incredibile Întrebat dacă era adevărat că se spunea că ar fi câștigat 100.000 de lei pe zi din bișnița cu butelii, Cristi Borcea a răspuns clar: „Da”.

Omul de afaceri a explicat ce făcea cu banii la acea vreme, dar a și dezvăluit cu ce sumă l-a prins Revoluția din 1989.

„Schimbam mașina la două-trei luni. Mă dis­tram, mergeam la restaurante și cam atât. Nu prea aveai ce să faci cu banii pe-atunci. M-a prins Revo­luţia cu vreo 600 000 de lei în carcasa de la ușa de la mașină. Dădeam tapiţeria jos și-acolo-i ascun­deam. Nu puteai să-i ţii în casă. Chiar n-aveai ce să faci cu banii. Nici să călătorești nu puteai. Cum s-a dat drumul, am plecat în Turcia. Apoi, în Italia, la Campionatul Mondial de Fotbal din 90”, a afirmat Cristi Borcea.

El nu a avut tot timpul succes în afaceri.

„Fabrica de mezeluri de la Alba-Iulia. Am intrat în business din cauza prietenului meu, Ţălnar, ca să nu-i ia casa. Am pierdut foarte mulţi bani în mai puţin de doi ani”.

Despre cea mai profitabilă afacere a lui, a comentat simplu: „Afacerea cu butelii. Am vândut-o cu 26 de milioane de euro și am cumpărat-o, după trei ani, cu 3 milioane”.

Previous Dinamoviștii cred în TITLU. Ce a spus astăzi un nou venit în Ștefan cel Mare
Next Un fost dinamovist a adus prima victorie a CFR-ului în acest sezon

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *