Incredibil unde a ajuns Florin Bratu! Decizie surprinzătoare


Florin Bratu s-a despărțit de Dinamo de o lună și a preferat să nu stea prea mult timp pe bară. Antrenorul nu a mai așteptat alte propuneri, inclusiv de la FRF unde a mai lucrat, și a ales o misiune extrem de grea la prima vedere. Chiar se poate spune că a șocat!

Tehnicianul de 38 de ani s-a înțeles cu divizionara secundă Aerostar Bacău, locul 17 în actualul sezon. Șibare un obiectiv clar: acela de a salva nou-promovata în Liga a 2-a de la retrogradare.

„Rezultatele echipei ne-au făcut să luăm această hotărâre. Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tânăr, care nu are foarte multă experiență, dar care compensează prin multă ambiție și care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinși că această mutare va crea un șoc pozitiv echipei.

Noul tehnician va avea două etape de obiectiv. Prima este evitarea retrogradării. În cazul în care va termina în primele 10 echipe, va beneficia de un bonus financiar”, a declarat Doru Damaschin, președintele băcăuanilor, potrivit site-ului desteptarea.ro.

Citește și:

Eroare de calcul: „Au câștigat o sumă de nimic”

-->
Previous Cine poate renaște sub comanda lui Rednic. Șansă uriașă pentru un dinamovist uitat
Next Eroare de calcul: "Au câștigat o sumă de nimic"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *