INCREDIBIL Un fost junior, dezvăluiri despre un oficial și antrenorii de la juniori


Alexandru Stan a trimis ieri o scrisoare manifest în care acuză mai multe cluburi printre care și Dinamo, din perioada în care era junior în Ștefan cel Mare.

”După 9 luni petrecute la Dinamo, a urmat o perioadă de 3 luni de stat pe banca de rezerve, deoarece s-a schimbat antrenorul. În aceste 3 luni, noul antrenor a avut grijă să-mi spună: «Stane, când dai și tu o sticlă de whisky?» Când am auzit acest lucru, în mod repetat, şi, stând pe bară meci de meci, am ales sa plec”, scrie Alexandru Stan într-un pasaj din scrisoarea trimisă.

Contactat de Prosport, Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, susține că nu-l cunoaște pe tânărul Alexandru Stan.

„Nu-l cunosc pe acest băiat, dacă era un jucător promițător probabil că-l știam. N-a interacționat cu mine niciodată. Probabil că el era la minifotbal atunci, dar eu conduc fotbalul în 11. N-a fost la minifotbal? Chiar nu-l cunosc. I-am întrebat și pe ceilalți din club și nu-l cunoaște nimeni. Oricum, dintre antrenorii de atunci au plecat toți. Nu știu ce s-a întâmplat, eu am antrenori noi la club. Pentru mine ăsta nu e un subiect”, a spus Gabi Răduță pentru Prosport.

„Răduță venea din an în Paști la club”
Prosport l-a contactat și pe Alexandru Stan pentru un punct de vedere legat de spusele lui Gabi Răduță.

„Domnul Răduță venea din an în Paști la club și nu prea știa ce se întâmplă pe acolo. Dânsul stătea numai cu mâna în buzunar pe scaun la birou. Nu vreau să dau numele antrenorului care mi-a cerut sticla de whiskey pentru că nu e frumos. Domnul Răduță poate spune ce vrea. Eu nu mint, n-am de ce să mint.

Fiecare când se simte spune lucruri neadevărate. Eu nu dau nume pentru că poate mai am o portiță deschisă și mă va ajuta cineva. În 13 ani de fotbal am trăit multe și am fost călcat în picioare. Poate mai am o șansă”, spune Stan.

Citește și:

Adrian Mutu, dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu cred”

-->
Previous Adrian Mutu, dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu cred”
Next Veste mare pentru fani: ”Un prim pas important a fost făcut”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *