INCREDIBIL Negoiță s-a răzgândit. Ce sumă cere să vândă Dinamo


Adrian Thiess, omul care intermediază vânzarea lui Dinamo, va merge pentru negocieri finale în Dubai. A apărut o problemă importantă, pentru că Ionuţ Negoiţă nu mai e de acord să cedeze Dinamo cu doar 5 milioane de euro!
Fondul de investiţii din Marea Britanie, legat şi de Premier League, va deţine doar 15 la sută din acţiunile „câinilor”. Va fi, deci, acţionar minoritar, restul de 85 la sută urmând să intre în posesia miliardarului din Emirate.

Şi nu ar fi foarte departe de finalizare această afacere dacă s-ar păstra termenii iniţiali pentru care Thiess a intermediat negocierea. Anume, oamenii de afaceri străini îşi dăduseră acceptul pentru a cumpăra Dinamo cu 5 milioane de euro, sumă pe care a solicitat-o Ionuţ Negoiţă. Se pare că acționarul majoritar al ”câinilor” s-a gândit mai serios şi a găsit soluţia. „Dacă tot au banii oamenii aceia, atunci să pună pe masă o sumă pe măsura brandului Dinamo. O echipă cu asemenea fani, cu asemenea istorie merită mult mai mult”, ar fi fost discursul „învingător” al lui Negoiţă în faţa apropiaţilor. Iar noua sumă a apărut imediat: 14 milioane de euro!, scrie fanatik.ro.

-->
Previous Ghinionul unui jucător al lui Dinamo
Next BOMBĂ Dragnea a anunțat pe cine susține la alegerile FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *