INCREDIBIL MM Stoica s-a cerut la Dinamo. Dezvăluiri ULUITOARE


Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a dezvăluit un episod care pare incredibil pentru fanii dinamoviști care sunt în război de ani buni cu managerul sportiv al FCSB. Se pare că Mihai Stoica l-a rugat să-l propună la Dinamo dar până la urmă acesta nu a ajuns la o înțelegere cu șefii ”câinilor”.

„Meme o terminase cu Urziceniul, unde Bucşaru îi vânduse toată echipa şi nici nu-i mai plătea jucătorii rămaşi. Ne întâlneam foarte des cu grupul meu de prieteni la un restaurant din Herăstrău, vorbeam, ne uitam la meciuri, comentam. Mi-a spus de mai multe ori <vreau să vin la Dinamo, să muncim împreună, să facem super-echipă! Ia-mă la Dinamo pentru că nu vreau nici în ruptul capului să mă mai întorc la Steaua. Ando, vezi ce bine mă înţeleg cu tine şi abia aştept să muncim împreună>” a dezvăluit Andone în Fanatik.

„Văzându-l atât de hotărât, eu personal l-am propus la Dinamo! Am vorbit cu domnul Badea, dar nu ştiu apoi ce s-a întâmplat şi de ce Meme nu a mai ajuns la Dinamo. Nu cunosc dacă s-a văzut cu domnul Badea, dacă au negociat sau dacă a avut vreo discuţie cu alt şef de la Dinamo. Dar, repet, eu l-am propus la Dinamo pentru că insista şi-l apreciam. Şi mai e ceva: Meme spunea că ar avea o ofertă de la Rapid, dar nu vrea să meargă acolo. Dorea la Dinamo!” Ioan Andone, fost antrenor Dinamo

-->
Previous Atac DUR la adresa președintelui lui Dinamo, Alexandru David: ”E normal să eșuezi”
Next Mesajul EMOȚIONANT al lui Florin Bratu pentru fanii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *