Incredibil Dorin Șerdean colaborează cu DDB


Ca la Dinamo, la nimeni. După ce l-au dat afară pe ușa din dos pe Dorin Șerdean, DDB colaborează în continuare cu fostul director general dintr-un motiv incredibil dezvăluit astăzi de Victor Vrînceanu în Prosport.

”În ciuda actelor de concediere prezentate de PCH, directorul general Dorin Șerdean are în continuare putere în club și aprobă prin semnătură plățile pe care ultrașii ”DDB” le fac astfel încât Dinamo să poate funcționa. ProSport a aflat toate dedesubturile unei înțelegeri tacite dintre taberele PCH și Șerdean care se și luptă la Tribunal.

”DDB” a dus o reală luptă cu omul de încredere al lui Pablo Cortacero, Dorin Șerdean. Ultrașii chiar l-au concediat pe maestrul șahist din postul de președinte executiv și au dovedit acest lucru printr-un act semnat chiar de Șerdean. Dar se pare ca situația stă de fapt altfel!

În ciuda actelor prezentate de Peluza Cătălin Hîldan, Șerdean duce în continuare o luptă la Tribunalul București, prin care cere să fie repus în funcție. Ieșit din decorul lui Dinamo și implicat în lupta din tribunale, fostul viceprimar din Alba Iulia, continuă să facă muncă de director general la Dinamo! Sursele ProSport susțin că suporterii îi trimit constant lui Șerdean acte pentru a fi semnate. Este vorba despre diverse plăți și cheltuieli ce țin de funcționarea clubului dinamovist.

Șerdean nu a refuzat nicio plată inițiată de DDB

Inclusiv salariile pentru oamenii de la birouri sunt aprobate prin semnătură de Dorin Șerdean. Dar cum este posibil acest lucru având în vedere că ultrașii PCH au anunțat pe toate canalele de comunicare faptul că au scăpat de Șerdean? Ba chiar l-au numit pe Constantin Eftimescu președintele CA și omul care prin semnătura sa poate autoriza sau nu cheltuieli ale clubului Dinamo. Răspunsul este simplu.

Ultrașii nu sunt siguri de victoria lor în fața lui Șerdean și vor să facă totul ca la carte pentru a nu risca în procesul de la Tribunalul București. Cu alte cuvinte, relația tacită dintre fani și Șerdean este următoarea: orice cheltuială este trecută prin semnătura lui Șerdean, iar acesta acceptă sau nu plata.

Aceleași surse susțin că până în acest moment, Șerdean nu a refuzat nicio plată înaintă de DDB. Nu se știe dacă a făcut acest lucru ca un gest de bunăvoință sau tot pentru a se proteja în fața unor posibile acuze ale suporterilor. Ca situația să fie și mai încurcată, și Constantin Eftimescu are specimen de semnătură în rolul său de director general și poate semna plăți pe care clubul să le facă”, se arată pe Prosport.ro.

Citește și:

Eftimescu a explicat situația bazei de la Săftica. Apelul DDB

-->
Previous Eftimescu a explicat situația bazei de la Săftica. Apelul DDB
Next Șerdean a prins glas și amenință: "Vor plăti"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *