INCREDIBIL De ce ar fi fost dat afară Patrick Petre de la Sepsi. Ce ar fi făcut


Incredibil, dar rămâne de văzut dacă este adevărat. Gazeta Sporturilor scrie despre o escapadă foarte grabă a unor jucători din Liga 1, printre care și Patrick Petre.

“În aprilie, înainte de meciul cu Poli Timișoara, conducerea clubului Sepsi a aflat că doi dintre jucătorii săi, Victor Râmniceanu și Patrick Petre, au fost surprinși într-o casă de pariuri din oraș, având asupra lor 36.000 de lei noi. Cei doi încercau să parieze pe un gol primit de echipa lor. Sepsi a hotărât să le rezilieze contractele cu efect imediat și a folosit informația despre o filmare pentru a-l împiedica pe Râmniceanu să mai ceară 60.000 de euro, drept clauză de reziliere”, scrie astăzi gsp.ro.

Ulterior, celor doi le-au fost reziliate contractele: “Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului.”

Iar Bokor Janos, directorul sportiv al formației din Covasna, a explicat ce s-a întâmplat în cazul lui Patrick Petre.

“Am tras de el, am vrut să-l reinventăm. Din păcate nici el nu are căpuțul la fotbal. Visează. Are alte gânduri. Nu am reușit să-l aducem din nou în fotbal, dar accidentarea lui a fost reală. La el, da”, a spus Bokor Janos.

-->
Previous FOARTE TARE Cu ce mesaje apărute în vestiar a reușit Bratu să învingă trupa lui Hagi
Next Bratu explică imaginea prin care și-a motivat jucătorii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *