INCREDIBIL Dănciulescu a fost INTERZIS pe Dinamo. Vezi ce s-a întâmplat


Circ la Dinamo. După ce și-a dat demisia din funcția de director general al lui Dinamo înainte de meciul cu Poli Iași, partidă pierdută de ”câini” cu Florin Bratu pe bancă, Ionel Dănciulescu a fost mai aproape ca niciodată de echipă de când Claudiu Niculescu este antrenor în Ștefan cel Mare. El a venit la toate meciurile, chiar și în deplasare, dar se pare că posibilitatea revenirii sale este imposibilă în acest moment. Chiar dacă spunea când i-a prelungit contractul lui Florin Bratu că al lui este pe viață cu echipa. Danciu-gol a anunțat în această dimineață că cineva de la club este deranjat de prezența sa pe stadion la meciurile lui Dinamo.

„Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost și la Galați. Promit că de astăzi nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. O persoană dragă mie m-a sunat ieri, că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezența mea în jurul echipei și lucruri de genul ăsta. Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe faptul că prezența mea nu este benefică în jurul echipei, înseamnă că toate celelalte probleme de la echipă sunt rezolvate. Nu mi-a interzis nimeni, dar e mai bine așa. Probabil și faptul că sunt prieten cu Claudiu, jucătorii țin la mine și avem o relație specială, au afectat. Ei ar fi trebuit să valorifice într-un mod pozitiv relația specială cu jucătorii. Știi la ce mă refer”, a spus Ionel Dănciulescu la Digisport.

„E momentul să fac un pas în spate, nu o să mă mai duc la meciuri, o să fiu susținătorul lor din fața televizorului, o să îl susțin pe Claudiu din toate punctele de vedere, pentru că vorbesc destul de des cu el. Nu am spus de șefii lui Dinamo, am spus că e vorba de cineva din club. Ar fi sunat o persoană la care eu țin foarte mult și e mult mai bine așa” Ionel Dănciulescu, fost director general Dinamo

Citește și:

De unde vă puteți cumpăra tricoul pe care l-a avut Grozav la vizita medicală

-->
Previous De unde vă puteți cumpăra tricoul pe care l-a avut Grozav la vizita medicală
Next Alexandru David și FANTOMELE. Cum îl atacă pe Gigi Becali. Ce spune de Salomao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *