INCREDIBIL Cum s-au făcut transferurile la Dinamo: ”Cei de acolo m-au anunțat”


Dinamo continuă să-și surprindă negativ fanii după ultimele dezvăluiri ale lui Ionuț Negoiță. Se pare că relația tensionată dintre conducere și Vasile Miriuță a dus la un episod mai mult decât deranjant pentru fostul antrenor al ”câinilor”.

”Cu Costache cei de la CFR Cluj m-au anunțat cu o zi înainte că s-au înțeles cu cei de la Dinamo. La un meci de fotbal mi-a zis Negoiță că l-a vândut . Mi-au zis cei de la CFR: ”Vasile, ai grijă, că ți l-am luat pe Costache”. Jucam cu el în continuare dar s-a accidentat. Cu Paul Anton mi-a zis că-și dorește să plece. Cu Steliano vorbisem în ianuarie și poate să confirme și Giovani că el și-a dorit să plece.

Nu mi s-a impus niciun jucător cât am stat la Dinamo! Au fost jucători de valoare care s-au putut vinde și s-au vândut. Nu știam că vor pleca Steliano sau Nedelcearu înainte ca ei să plece. Indiferent ce aș fi spus eu, un club când vrea să vândă un jucător, îi vinde. Am vrut să-i aduc pe Vlad de la CFR, pe Lazlo Sepsi, nu s-au putut aduce. Știți și voi de ce”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

Miriuță, LA ORA ADEVĂRULUI. Cum îl ironizează pe David. De ce nu a avut rezultate

-->
Previous Miriuță: ”Pun mâna pe Biblia”. Ce ar jura antrenorul
Next Informații importante despre NOII INVESTITORI. Cum ar putea să-l detroneze pe Gigi Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *