INCREDIBIL Cornel Țălnar îi ia apărarea lui Pablo Cortacero


Cornel Țălnar a oferit un nou interviu amplu în FANATIK în care a atins mai multe subiecte despre situația de la Dinamo.

Cornel Țălnar a explicat, pentru FANATIK, că va rămâne în continuare la Dinamo, în ciuda tuturor problemelor și a divergențelor pe care le are cu cei din board-ul DDB.

„Nu, nu se pune problema deocamdată! De Brașov mă întrebați, nu? Sunt director tehnic aici, la Dinamo, mai am contract încă doi ani și nu se pune problema. Au vrut oamenii aceia de la Brașov să merg cu domnul Mărginean, pentru că eu am fost de patru ori antrenor acolo.

„Ţânţarul” e de părere că insolvența nu a fost cea mai inspirată soluție pentru Dinamo, deoarece îngrădește foarte mult clubul. Mai mult, anunță noi plecări de jucători de la Dinamo.

„DDB-ul nu se pricepe”

„Lucrurile sunt total încurcate și e păcat că s-a intrat în insolvență, pentru că ne pune multe opreliști. Sunt total nemulțumiți jucătorii și vor mai pleca și alții. Nu au reușit să îi facă pe jucătorii spanioli să rezilieze de comun acord contractele și toate aceste greșeli au apărut din cauza faptului că DDB-ul nu se pricepe. Le-am spus din iarnă să se rezume la lucrurile pe care știu să le facă foarte bine. E nevoie de oameni competenți pe fiecare domeniu de activitate și care să aibă niște responsabilități”.

Deși a fost o victimă colaterală în războiului cu spaniolii, Țălnar e de părere că Pablo Cortacero a salvat clubul cu cei 550.000 de euro pe care i-a investit la Dinamo.

„Am fost atacat pe nedrept, dar mai dinamovist ca mine nu există. Toată viața mi-am dedicat-o acestui club. Pe mine doar m-a rugat Dorin Șerdean să îi fac legătura cu Negoiță. Nu am făcut nimic mai mult de atât. Și la Dinamo au venit 7-8 jucători de valoare și toată lumea spera că o să mergem în cupele europene. Nici prin cap nu ne-a trecut că se va întâmpla așa ceva la Dinamo! De bine, de rău, cu cei 550.000 de euro (n.r. – investiţia lui Cortacero) au salvat Dinamo, pentru că acum nu ar mai fi existat clubul! Apoi nu a mai putut”

Gloria dinamovistă face un apel către cei din programul DDB și către alți investitori care vor să salveze Dinamo, să ia legătură cu Dorin Șerdean și să preia clubul.

„Acțiunile sunt la Șerdean”

„Când Pablo Cortacero a pierdut sprijinul acelui fond de investiții, el a sperat că va o găsi o soluție, dar am zis de atunci să dea acțiunile. Măcar acum și-a dat seama că trebuie să renunțe la acțiuni, pentru ca Dinamo să continue activitatea, altfel lucrurile erau foarte grave. Acțiunile sunt acum la domnul Șerdean, repet. Acum, să vedem cine o să vină să investească. DDB-ul să vină la Șerdean și să pună oamenii pe care ei cred că vor face mai mult la Dinamo, pentru că altfel clubul moare. Altfel, a fost doar o vrăjeală din partea lor. Veniți, domnilor, luați acțiunile și faceți-vă o echipă managerială bună! Şi să dea Dumnezeu ca Dinamo să revină unde ne dorim cu toții!’”.

În caz contrar, dinamovistul e de părere că Dinamo va dispărea în maximum două-trei luni de zile.

„Dorin Șerdean așteaptă să vină cineva să ia acțiunile și să conducă Dinamo. Nu mai e interesat să fie președinte la Dinamo! Dacă în aceste cinci luni, Pablo Cortacero va veni cu cinci milioane și ceva de euro. Înseamnă că are intenții serioase legate de Dinamo, în caz contrar acțiunile rămân la Dorin Șerdean. Pentru că vă spun, în condițiile actuale, Dinamo se află într-o situație absolut dezastruoasă! Fac un apel către toti dinamoviștii să se înhame la o treabă serioasă! Dacă nu vine cineva, Dinamo moare în maximum două-trei luni. Maxim!”.

Citește și:

Diana Șoșoacă, dezlănțuită după situația cu elicopterul aterizat în intersecție: ”Suntem cobai”

-->
Previous 3 jucători de bază s-au înțeles cu Dinamo
Next Absențe importante în prima etapă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.