INCREDIBIL Ce au pățit unii suporteri dinamoviști la Botoșani din cauza unor deținuți


Incredibil, dar adevărat. Un suporter dinamovist povestește pentru fanatik.ro o întâmplare care doar în România ar putea avea loc. Fanii lui Dinamo au ratat începutul meciului din cauza unor deținuți: „Am ajuns la casa de bilete în jurul orei 17:40, de unde ne-am achiziţionat bilete. La 17:45 au venit două dube cu deţinuţi „la liber”, iar jandarmii ne-au interzis intrarea, pe motiv că aceştia trebuie să intre primii, lucru care s-a şi întâmplat, deşi noi plătiserăm 20 de lei pe bilet.”

Suporterii au ratat astfel începutul meciului, accesul fiindu-le permis mai târziu şi numai după ce au fost supuşi unui control corporal la sânge din partea Jandarmeriei. Deţinuţii au intrat pe stadion fără niciun control în prealabil, acesta fiind efectuat înainte de părăsirea celulelor, conform informaţiilor venite dinspre autorităţi. Mai mult, deţinuţii au avut asigurate două pungi de seminţe, o sticlă de apă plată şi un ziar, în condiţiile în care intrarea cu sticle pe stadion este interzisă spectatorilor de rând.

Continuă suporterul lui Dinamo: „După ce că am ratat începutul meciului, pentru care am călătorit sute de kilometri, atunci când am intrat, am mai fost băgaţi într-o cuşcă, în timp ce deţinuţii stăteau la tribuna a doua, fără garduri de protecţie, fără nimic”. Cuşca la care face referire fanul este una dintre peluzele stadionului din Botoşani, care arată ca o cuşcă din cauza gratiilor imense printre care eşti obligat să vezi meciul.

-->
Previous DECIZIE CATASTOFRALĂ Cum s-a păcălit Ionuț Negoiță
Next 18 aprilie e aproape! Ce spune Răducioiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *