INCREDIBIL Ce a reușit un fost dinamovist cu echipa sa


Frustrant sau nu, sunt unii foști dinamoviști care au succes la echipele sale actuale de club. Vasile Miriuță a dus Dinamo în premieră în play-out sezonul trecut, dar face minuni cu Hermanstadt. El a preluat echipa din Sibiu când era pe loc retrogradabil, cu doar 8 puncte acumulate, a strâns 21 de puncte și acum este pe locul 7, cu 29 de puncte.

”Am vrut să intru în stânga, dar am uitat că astăzi sunt adversar și trebuie să o iau în dreapta. Am făcut o primă repriză extraordinară, a doua repriză, când au jucători ca Ioniță pe bancă, îl au pe Țucudean, Camora, îi înțeleg și pe băieții mei.

Dacă nu ai noroc ca antrenor te lași de fotbal. Când ai cei mai buni jucători din țară, normal că domină adversarul. Am scos un punct cu noroc. Noi suntem o echipă mică, trebuie să ne vedem lungul nasului, câteodată unitatea și forța grupului face mai mult decât valoarea individuală. Eu m-am uitat la FCSB și normal că i-am urmărit. E greu să produci surpriza și cu FCSB. Primul joc nu-ți intri deocamdată în ritm.

Eu mă gândesc la multe când mă trezesc dimineața, dar noi cred că avem cel mai greu program, dar în viață nimic nu-i imposibil(n.r. șansele la play-off)”, a declarat Vasile Miriuță după 1-1 cu CFR Cluj.

Anul trecut, un alt fost dinamovist, Flavius Stoican, a lăsat-o pe Dinamo în afara play-off-ului.

Citește și:

Miriuță se ține TARE și încurcă CFR-ul. Cum arată lupta pentru play-off

-->
Previous Miriuță se ține TARE și încurcă CFR-ul. Cum arată lupta pentru play-off
Next Claudiu Niculescu, anunț îngrijorător despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *