INCREDIBIL Cazuri și la Voluntari. Cererea dinamoviștilor


Dinamoviștii dezvăluie astăzi că mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la academia dd fotbal a clubului FC Voluntari.

JOS MĂȘTILE! Boleșnița ascunsă de la Voluntari

Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își dorește ca meciul cu Voluntari să se joace, la fel cum își dorește ca toate meciurile rămase să fie disputate.

În situația pe care o prezentăm aici este vorba în primul rând despre SĂNĂTATEA UNOR OAMENI, chiar dacă în ultima vreme oamenii aceștia au fost priviți mai mult prim prisma cifrelor din drepturile de televiziune.

Vorbim de sănătatea adversarilor și de cea a jucătorilor noștri, care și așa este pusă în pericol de programul infernal, care încalcă orice regulă din medicina sportivă.

Ceea ce spunem aici trebuie să fie și un avertisment pentru toți cei responsabili, pentru toți cei care închid ochii sau se fac că plouă când vine vorba de riscurile la care sunt supuși acești OAMENI și familiile lor.

Suntem pe primul loc în Europa la decese (raportat la 100.000 de locuitori) și la creșterea numărului de persoane infectate cu covid-19. DAR ASTA NU CONTEAZĂ!
…Nobilii Romei și-au plătit biletele la Colosseum. Gladiatorii trebuie să ofere spectacolul. Lupta de dragul publicului este mai importantă decât viața lor.

Mai grav este că vorbim nu doar despre niște oameni mari, tratați ca niște gladiatori, ci despre niște copii care nici măcar nu joacă fotbal pe bani.

Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanțe au venit de mai multe ori și toți copiii de la Academia Voluntari au fost testați.
Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAȚI CU COVID-19

Jucătorii au fost trimiși acasă și li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă și că poliția va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu.

Academia s-a închis. Totul a fost ținut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declarații la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club.
În mod normal trebuia să fie declanșată o anchetă epidemiologică.

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testați. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie.
Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAȘI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeași serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeași bază sportivă cu seniorii. Cu mască și fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră și ies pe aceleași porți.
Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19.

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:

1. Cerem TESTAREA DE URGENȚĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
2. Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
3. SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!
4. Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deține despre situația de la FC Voluntari!
5. SOLICITĂM INTERVENȚIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (același tip de test)
6. CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din acești bani pentru siguranța și sănătatea jucătorilor!
7. Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
8. Solicităm Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică o poziție medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanță, după perioada de carantină, atât pentru cei testați negativ, dar ținuți în izolare, cât și pentru cei testați pozitiv și vindecați”, se arată pe pagina de facebook a PCH.

Previous Decizie de ultimă oră a dinamoviștilor: ”Nimeni”
Next Dinamoviștii încă au probleme. Anunțul lui Dănciulescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *