Incidente deosebit de grave înainte de UTA-Dinamo


Zeci de suporteri ai celor de la Dinamo au ajuns deja la Arad și au traversat centrul orașului, însoțiți de jandarmi. Au scandat, dar au avut câteva contre și unii localnici, care îi fotografiau și îi filmau.

UPDATE ora 15:00 Gintaru Mihaela, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat, potrivit Digi Sport: „Confirm existența unui conflict spontan între suporterii lui Dinamo și UTA. Aproximativ 40 de fani arădeni s-au îndreptat către restaurantul unde se aflau dinamoviștii, iar după ce a existat inițial un conflict verbal, după a fost și unul fizic. Totul a fost aplanat imediat de jandarmii aflați la fața locului, iar momentan se desfășoară cercetări pentru a se stabili ce măsuri pot fi luate. De asemenea, pot preciza că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, toți cei implicați nefiind vătămați”.

În jurul orei 13:00, fanii „câinilor roșii” s-au oprit la restaurantul „Pergola”, dar câțiva ultrași ai echipei gazdă, UTA, i-au provocat din șosea.

Imediat, dinamoviștii au ieșit afară și și-au împărțit câțiva pumni cu rivalii din Arad, însă forțele de ordine au intervenit și i-au băgat din nou pe bucureșteni în restaurant. Aici, suporterii bucureșteni s-au „înarmat” cu scaune și bețele de la steaguri și au încercat să-i lovească pe susținătorii formației locale.

Localul unde au avut loc conflictele e patronat de fratele lui Radu Anca, fost fotbalist al „Bătrânei Doamne” în Liga 1.

Pe rețelele de socializare se vorbește despre prezența a aproximativ 500 de suporteri ai lui Dinamo, marea lor parte fiind așteptați în jurul orei 16:00, la stadionul „Francisc Neuman”. „CU TOȚII LA ARAD! Peste 500 de Câini au confirmat prezența pentru mâine, la Arad. În orele următoare, vom reveni aici cu anunțuri organizatorice. Nimeni nu rămâne pe afară!” era mesajul postat pe pagina de facebook a celor din Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Traian Băsescu: 11 motive pentru care Putin nu va invada Ucraina

Previous După ce l-a numit "antrenor prost", Stoican îi răspunde lui Igor
Next Egal neașteptat între UTA și Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *