Începe revoluția la Dinamo. Anunțul lui Zăvăleanu


Oficialii lui Dinamo, împreună cu antrenorul Mircea Rednic și reprezentanții DDB s-au întâlnit miercuri seară pentru a discuta despre problemele clubului din Ștefan cel Mare.

În urma ședinței, oficialii lui Dinamo au ajuns la o concluzie în ceea ce privește lotul echipei. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că acesta va fi redus la 25 de jucători. Totuși, administratorul judiciar al clubului alb-roșu a anunțat că acest lucru nu înseamnă neapărat o despărțire definitivă.

O parte dintre jucătorii eliminați din lot ar putea fi împrumutați altor formații din Liga 1 și Liga 2.

”Vom reduce lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Rednic are un buget în care va trebui să îi cuprindă pe cei 25 de jucători. Cei care au venit după deschiderea procedurii, au clauză unilaterală de desfacere. Pentru cei tineri, preferăm să îi împrumutăm. Sper să nu plece prea mulți jucători efectiv, ci să fie în continuare în curtea lui Dinamo, dar împrumutați. La Filip putem renunța doar cu acordul său.

Totuși, nu s-a discutat încă despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo, iar principalul motiv a fost evitarea eventualelor neînțelegeri care ar putea apărea înaintea ultimelor trei meciuri din acest an.

Nu au existat discuții la modul concret asupra jucătorilor care urmează să plece pentru că nu este profitabil să discutăm înaintea ultimelor trei meciuri. Nu am discutat nominal. E evident că lotul este supradimensionat și că sunt unii jucători cu care Rednic nu se împacă, dar nu am discutat nominal despre jucătorii care urmează să plece pentru a evita orice fel de supărari înaintea celor trei meciuri”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Citește și:

Rednic, contestat: ”De ce nu i-a reprimit pe Matei și pe Filip? Că sunt români”

-->
Previous Curătenie de iarnă. Răzvan Zăvăleanu despre plecări: "Are putere absolută"
Next Anunț ȘOC: „Iuliu Mureșan nu are zile multe la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *