Încep transferurile la Dinamo: ”Dacă vor accepta acea clauză”


-->
Dinamo trebuie să se miște urgent pe piața transferurilor deoarece în fix o săptămână începe campionatul și sunt foarte multe posturi descoperite. Unul dintre jucătorii pe care noua conducere îi vor este Valentin Lazăr. Mijlocașul însă recunoaște că și-a schimbat pretențiile financiare odată cu venirea spaniolilor.

”Toată lumea știe că se tatonau de foarte mult timp, mă bucur pentru că domnul Negoiță nu-și mai dorea să susțină echipă. Acum sper ca oamenii ăștia care vin dintr-o țară mai civilizată decât noi, să aibă un proiect nou, am înțeles că vor face și o academie și vor înființa echipa a doua.

Acum da, am cerut un contract serios. Discuțiile vor începe de astăzi, pentru că le-am spus că vreau să stau puțin în vacanță, am stat șase, șapte, zile, mai am de stat două zile aici, dacă vor accepta acea clauză și vom cădea de acord la salariu și la ceva bonusuri de performanță e totul ok pentru mine.

Condiția principală este să mă lase oricând să plec dacă apare o ofertă din Asia.

Da, aș putea să mă retrag de la Dinamo dacă totul e ok. Am 101 meciuri în Liga 1? Nu știam, nu m-au pasionat niciodată cifrele. Nu pot să spun că sunt un jucător important pentru Dinamo pentru că nu am pus mâna pe nicio medalie sau trofeu, nici măcar de la Decatlon”, a declarat Vali Lazăr.

Citește și:

Vali Lazăr, despre cum a redresat Mulțescu jocul: ”M-a luat separat”

Previous Ei sunt căpitanii cât rămâne Mulțescu EXCLUSIV
Next Vali Lazăr, despre cum a redresat Mulțescu jocul: ”M-a luat separat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *