Încă un titular ar putea pleca de la Dinamo. Cluburile s-au înțeles


Dinamoviștii pot bifa zilele viitoare al treilea transfer important al iernii. Doar că este vorba de o plecare. După ce căpitanul Paul Anton a luat drumul Rusiei, pentru 500.000 de euro, iar Valentin Costache a ajuns la Cluj pentru 700.000 de euro, se pare că Dinamo s-a înțeles cu Hajduk Split pentru cedarea lui Steliano Filip în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Conform gsp.ro, fundașul stânga de 23 de ani mai trebuie doar să-și negocieze salariul cu formația din Croația. El a fost recomandat de către impresarii lui la această echipă și șefii croaților îl doresc.

„Sunt discuții și într-adevăr sunt avansate. Dar eu nu vreau să mă gândesc la asta pentru că nu vreau să-mi pierd concentrarea de la antrenamente. Au fost discuții cu multe echipe, dar nu s-au concretizat. Mă gândesc să trag tare pentru Dinamo. Dacă plec, bine, dacă nu, îmi foarte bine unde sunt”, a declarat Filip pentru GSP.RO.

Steliano Filip a fost reconfirmat căpitan și a plecat cu echipa în Cipru, dar așteaptă un semn pentru a putea pleca să semneze cât mai repede contractul cu noua sa echipă. El chiar a declarat în această toamnă că își dorește să plece de la Dinamo după a acuzat că suporterii i-ar fi înjurat familia.

-->
Previous Steliano Filip, primul interviu de când a fost reconfirmat căpitan
Next Dorinel Munteanu: ”Ar fi o pată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *