Încă un jucător vrea să plece de la Dinamo


Sosit în iarnă la Dinamo, la propunerea fostului antrenor Flavius Stoican, fundașul dreapta Alin Buleică (30 de ani) nu va mai continua la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Acesta se alătură, astfel, multora dintre jucătorii care au părăsit formația din București după prima retrogradare a ei în Liga 2 în istoria de 74 de ani.

Deși luase în calcul prelungirea contractului, Alin Buleică a decis că e mai bine să își caute alt club și a părăsit baza de pregătire de la Săftica.

”Am plecat de la Dinamo din cauza incertitudini care este acum la club, aveam deja restanțe și am primit doar promisiuni că se vor rezolva toate problemele doar în cazul în care preia cineva clubul. Am așteptat să se întâmple lucrul acesta, dar încă nimic nou. Ieri am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec și să aștept o ofertă mai bună. Îmi pare rău că am plecat, pentru ca este vorba de un club mare din România, cu tradiție și suporteri. Sper să își poată reveni”, a declarat Alin Buleică, pentru Liga2.ro.

Întrebat despre articolele de presă apărute în mass-media referitoare la problemele de la baza Săftica, Buleică a confirmat parțial cele scrise.

”Dacă vă referiți la apă sau la bucătar, vă spun sincer că apă avem la antrenament, bucătar într-adevar nu mai este, dar asta nu e ceva nou în Romania, ca să nu ai bucătar la club. Aripoarele au fost bune, fiindcă am mâncat și eu”, a spus, zâmbind, probabil amar, fundașul craiovean.

Citește și:

Anunț important pentru românii cu zboruri anulate. Documentul pe care trebuie să-l ceară în aeroport

Previous Omul gata să se arunce în haosul de la Dinamo
Next De unde poate face Dinamo rost de bani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *