Încă un jucător de la Clinceni aproape de Dinamo


-->
Dinamo vrea să profite de haosul de la Academica Clinceni şi a pus ochii pe mijlocaşul Denis Ventura, după ce l-au transferat pe căpitanul Răzvan Patriche. Flavius Stoican este în căutare de soluţii pentru a întări Dinamo înainte de partea a doua a campionatului. “Câinii” l-au transferat pe Răzvan Patriche de la Clinceni şi au pus ochii pe un alt fotbalist al “lanternei”.

Din informaţiile FANATIK, Dinamo îl vrea pe Denis Ventura de la Academica Clinceni. Mijlocaşul slovac a evoluat în 15 meciuri din acest sezon, fiind integralist în majoritatea dintre acestea.

Oficialii dinamovişti au declarat în repetate rânduri că vor să transfere jucători care au evoluat în prima parte a campionatului, însă fiind un club în insolvenţă, nu îşi permit să plătească sume de transfer.

Denis Ventura se potriveşte perfect profilului de jucător căutat de Dinamo. Slovacul a evoluat în majoritatea meciurilor, a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători ai Clinceniului.

În plus, jucătorul în vârstă de 26 de ani ar veni la Dinamo în postura de jucător liber de contract, în condiţiile în care Academica Clinceni se destramă şi există şanse să joace cu juniorii în returul campionatului.

Denis Ventura este la Academica Clinceni din ianuarie 2020. Atunci, echipa antrenată de Ilie Poenaru era penultima în clasament, însă a reuşit să se salveze de la retrogradare şi un sezon mai târziu s-a calificat în play-off.

Este considerat un jucător valoros din punct de vedere defensiv, fiind o speranţă a fotbalului slovac la juniori şi tineret, cu meciuri în naţionalele U-18 şi U-20. Nu a prins nicio selecţie la nivelurile mai mari de vârstă.

Citește și:

Cum a fost adus Stoican+relația conducerii cu DDB

Previous Cum a fost adus Stoican+relația conducerii cu DDB
Next Dezastru la o echipă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *