Încă un jucător adus de Rednic va pleca. ”Ne pare rău, chiar îl recomandăm” este reacția clubului


Dinamo se va despărți de încă un fotbalist în această perioadă și tot dintre cei aduși de Mircea Rednic. Concurența la echipă a ajuns acerbă în startul sezonului și nu are milă de niciun jucător. Chiar dacă el este apreciat în cadrul grupului și de către conducere! Echipa va reveni la noapte în România, iar mâine se va trata rezilierea contractului.

Mamoutou N”Diaye, un gol în 18 meciuri pentru Dinamo în primăvară, urmează să se despartă de roș-albi. ”Chiar ne pare rău, fiindcă este un băiat extraordinar, muncitor, un om de echipă. Dar sunt prea mulți fotbaliști pe acel post și nu știu dacă i-ar conveni situația jucătorului. Noi îl recomandăm sincer pentru orice formație”, a comentat Florin Prunea pentru doardinamo.ro.

Fotbalistul are o concurență aprigă în acest moment cu Ioan Filip, Ionuț Șerban, Alex Răuță, Kevin Bru și Filip Mrzljak, ultimii trei aduși în mandatul lui Eugen Neagoe. Dintre jucătorii aduși de Rednic la Dinamo au rămas Mattia Montini, Ioan Filip și Linas Klimavicius. Tot mâine se va încerca încă o dată despărțirea de frații Jaadi, Reda și Nabil, și Thanasis Papazoglou, care se pregătesc separat la Săftica.

Citește și:

EXCLUSIV Concluziile lui Neagoe, câți jucători mai vrea și ce dorește de la suporteri

-->
Previous Atac la Giovanni Becali! Acuze și amintiri
Next EXCLUSIV Mattia Montini nu s-a întors cu echipa. Ce se întâmplă cu italianul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *