Încă un jucător a dat Dinamo în judecată


-->
Aleix Garcia, fotbalistul care a avut cel mai mare salariu din istoria Ligii 1, a dat în judecată Dinamo la FIFA. Procesul poate să aducă o nouă interdicție la transferuri pentru „câini”.

A fost poate cel mai sonor nume adus de Dinamo în fereastra de transferuri din vara-toamna anului 2020. Rămas liber de contract după despărțirea de Manchester City, Garcia a fost convins de “câini” cu un salariu fabulos de 32.500 de euro.

Este cel mai mare salariu din fotbalul românesc. Însă, din păcate pentru fotbalist, acest salariu a fost încasat doar pe hârtie, în condiţiile în care nu a văzut niciun ban de la finanţatorii spanioli, în cele trei luni în care a evoluat la Dinamo.

Din informaţiile FANATIK, după Isma Lopez, Aleix Garcia este al doilea jucător care s-a adresat instanţelor de la FIFA pentru recuperarea salariilor restante din perioada Dinamo, lucru confimat de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu: “Da. Este adevărat, este vorba de Aleix Garcia, jucătorul adus de la Manchester City.”

„Este un fel de drob de sare. Nu e ca și cum nu ne-am așteptat ca unul dintre jucători să atace decizia la FIFA și să meargă la TAS. Nu e vreo surpriză. După părerea mea au șanse foarte reduse.

Suntem într-o procedură de insolvență recunoscută ca atare de FIFA, pentru că în baza procedurii de insolvență ni s-a ridicat interdicția la transferuri. Avem

Ciun avocat la TAS care ne reprezintă interesele.

Chiar anticipând din primă fază un astfel de scenariu, avocatul a fost angajat inclusiv pentru o eventuală fază de atac la TAS. Știam că va exista o acțiune și am antamat această problemă.

Eu sunt liniștit. Sper să fie totul ok. Procedurile la TAS sunt destul de greoaie, să vedem cât de repede se desfășoară”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

Aleix Garcia solicită 300.000 de euro daune de la cei de la Dinamo, în timp ce Isma Lopez solicită plata a 370.000 de euro, suma aferentă contractului semnat cu clubul în 2020.

Citește și:

Ce șanse sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo

Previous Absență foarte importantă pentru meciul cu Gaz Metan
Next De ce nu poate fi adus Florin Răducioiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *