Încă un jucător a câștigat procesul cu Dinamo la TAS


Încă un fost fotbalist de la Dinamo a câștigat procesul la TAS. Este vorba despre Mirko Ivanovski. Ajuns la Concordia Chiajna, după 6 luni la Petrolul, vârful de 33 de ani spune că Dinamo are să-i achite 12.000 de euro, două salarii restante, și dezvăluie că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, l-a rugat să accepte amânarea lor.

”M-a sunat domnul Zăvăleanu după baraj și m-a întrebat dacă vreau să rămân în Liga 2 la Dinamo, dar am întrebat și eu cu ce-mi vor plăti salariile restante.

Erau patru. Nu am primit nimic. Am renunțat la două salarii, pentru a ajuta și eu clubul, și rămăsese că diferența, celelalte două salarii, de plătit până la 31 decembrie 2022.

Nu le-au plătit, așa că m-am adresat TAS, unde am avut câștig de cauză. În urmă cu două săptămâni m-a sunat iar domnul Zăvăleanu și mi-a propus să facem o reeșalonare până la 31 iunie. E vorba despre 12.000 de euro, au zis că nu au acești bani.

Dar dacă nu vor plăti banii, nu vor lua licența, unde au termen pe 30 aprilie. Eu am zis că voi vorbi cu avocații, să vedem dacă se poate. Dacă nu aveți două salarii să plătiți… O să renunț și la aceste două salarii, dacă stă clubul Dinamo în salariile mele”, a spus Mirko Ivanovski la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Citește și:

Toți locuitorii orașului trăiesc într-un bloc VIDEO

Previous Sibiu, pământ dinamovist
Next Iulian Roșu: ”Parcă joc în străinătate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *