Încă un fotbalist în pericol să plece la iarnă


Dinamoviștii se gândesc deja la ce vor face de la iarnă, chiar dacă situația clubului din Ștefan cel Mare nu este una tocmai plăcută în momentul de față. Dinamo a rămas pe locul 9, cu 21 de puncte, la egalitate cu Poli Iași. În fața ”câinilor” mai sunt cei de la FC Botoșani, cu 22 de puncte, iar Gaz Metan, formația de pe locul 6, e la 5 puncte distanță de echipa din Ștefan cel Mare. Va fi o luptă strânsă pentru play-off.

Iar ”câinii” sigur vor face 3-4 mutări în iarnă. Nu mai multe, că nu mai sunt bani de rezilieri de contracte și sigur se vor aduce tot numai fotbaliști liberi de contract.

După Kevin Bru, care deja și-a reziliat contractul, un alt jucător este în pericol să plece la iarnă. Este vorba despre Brito, care are doar cinci meciuri jucate în tricoul lui Dinamo. El a fost titular în eșecul de la Severin cu Universitatea Craiova, 4-1, dar cu CFR Cluj nu a mai fost luat nici măcar în lot. Iar Dusan Uhrin a explicat: ”Nu e accidentat, pur și simplu așa am decis”.

Rămâne de văzut dacă Brito îl va convinge până la iarnă pe antrenorul ceh dacă merită sau nu să rămână la echipa din Ștefan cel Mare. El a venit pe finalul perioadei de pregătire de vară de la Marbella și imediat s-a accidentat. Practic, el a debutat pentru Dinamo abia pe 5 octombrie, cu FCSB, când a fost introdus în minutul 90+3!

-->
Previous Laurențiu Corbu, reacție după accidentare: ”Voi fi apt”
Next Viorel Cataramă: ”Interesul meu e real. De asta depinde totul”

1 Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *