Încă o ușă închisă pentru Deian Sorescu


Acționarul echipei CSU Craiova, Mihai Rotaru, a infirmat interesul pentru transferul fotbalistului dinamovist Deian Sorescu (24 de ani), pe care conducerea clubului bucureștean vrea să-l vândă în această iarnă cu un milion de euro.

„Încercăm sa ne acoperim pe două posturi. Maxim doi-trei jucători. Acum vedem ce reușim. Craiova a fost interesată de Sorescu dar mult timp în urmă. Acum nu este obiectul interesului nostru”, a precizat Rotaru, la Telekom Sport.

În caz că transferul pică din nou, antrenorul Flavius Stoican speră să aibă la dispoziție cea mai bună versiune a lui Sorescu, însă jucătorul este hotărât să plece marcat de umilința la care a fost supus de fani la Mioveni.

„Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră și un pic. Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a spus Sorescu, conform sport.ro.

Conducerea speră să obțină cât mai mult pe Deian, visează la aproximativ un milion de euro.

„Sorescu este de vânzare în această iarnă. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară, are şi acum. Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părțile. Există un interes din afară. E un om de caracter”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

Citește și:

VIDEO Actorul Lucian Viziru a ajuns la spital de Revelion: la Terapie Intensivă, suspect de infarct

-->
Previous OFICIAL Primul transfer reușit de Dinamo în această iarnă
Next Ce jucători vor fi împrumutați în liga a doua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *