Încă o problemă pentru Dusan Uhrin


Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, a fost schimbat la pauza meciului cu UTA, după ce a acuzat probleme musculare și nu a mai putut continua partida.

Mirko Ivanovski a fost înlocuit în partida cu UTA după doar 45 de minute, iar atacantul macedonean acuză din nou probleme musculare, după ce a mai avut acceeași accidentare nu cu mult timp în urmă.

Lipsește la baraj

Mirko Ivanovski a acuzat dureri și a fost înlocuit de Dusan Uhrin Jr. cu Vlad Morar. Din informațiile FANATIK, atacantul în vârstă de 32 de ani ar fi suferit o ruptură musculară.

În acest caz, Ivanovski nu are nicio șansă să fie măcar în lot la cele două meciuri de baraj de pe data de 22, respectiv 29 mai.

FANATIK a aflat că jucătorul va efectua un RMN pentru a vedea dacă într-adevăr este vorba despre o leziune musculară mai gravă.

Mirko Ivanovski a acuzat probleme musculare și după meciul cu Rapid de la Mioveni, din prima etapă a play-out-ului, iar diagnosticul a fost o mică ruptură.

Jucătorul a încercat să revină, iar după doar câteva sprinturi la antrenament, accidentarea i-a recidivat și a ratat alte cinci meciuri, pierzând și postul de titular.

Citește și:

Irobiso l-a salvat pe Torje. Gabi: ”Îmi asum”

-->
Previous Se anunță invazie alb-roșie
Next Pleacă Dusan Uhrin din vară?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.