Încă o problemă MARE pentru Ionuț Negoiță


Patronul ”câinilor”, Ionuț Negoiță, a spus public că este oricând dispus să renunțe la echipă dacă ar găsi un alt investitor. Sau măcar să se mai implice cineva în afară de el să finanțeze clubul din Ștefan cel Mare. Doar că nu e coadă ca la pâine pentru a prelua cineva pe Dinamo iar în acest moment nici nu mai poate face asta.

De ce? Simplu. Chiar dacă în acte deține 93% din acțiunile clubului, actualul finanțator este în imposibilitate să le scoată la vânzare. Nicolae Badea a obținut la Curtea de Apel instituirea sechestrului asigurator pe acțiunile deținute de Negoiță. Asta în contul acelei datorii de două milioane de euro pe care patronul lui Dinamo o are din 2013, când a preluat pachetul majoritar de acțiuni.

”Chiar și așa, Badea ar putea totuși să renunțe la sechestru, să fie de acord ca Negoiță să vândă acțiunile, dar vrea să evite preluarea clubului de către Cristi Borcea, Ioan Becali și acei investitori italieni. Ei au negat că ar avea vreo intenție să ia Dinamo, dar lui Badea i s-a propus să intre în această combinație”, conform unor surse citate de ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Tot acolo se menționează că atunci când Negoiță a preluat pachetul majoritar, Dinamo avea două împrumuturi bancare. Unul de 600.000 de euro și altul de 1,1 milioane de euro. Ambele erau girate de Badea, dar urmau să fie achitate de Negoiță, care preluase și activele, dar și pasivele. Doar că Negoiță nu a mai plătit și băncile l-au executat silit pe Badea pentru 1,7 milioane de euro.

Citește și:

Contra despre Dinamo: ”Asta a fost singura mea greșeală”

-->
Previous MĂSURI Cum vor șefii lui Dinamo să evite alte episoade bahice
Next Contra despre Dinamo: ”Asta a fost singura mea greșeală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *