Încă o plecare de la Dinamo


-->
Florin Răducioiu a demisionat din funcția de team manager de la Dinamo, explicând că s-a simțit nebăgat în seamă, mai ales de către Răzvan Zăvăleanu.

Florin Răducioiu a spus că simte că a fost o lipsă de respect la adresa lui și recunoaște că este dezamăgit de comportamentul administratorului judiciar al „câinilor”.

Acesta a mai spus că nu își dorește să fie înconjurat de oameni care nu sunt loiali.

„Da, de mâine dimineaţă Dinamo e un capitol închis. Mâine îmi dau demisia. Am hotărât după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu, de a recunostrui echipa şi de a-mi da posibilitatea de a lucra mai mult la Dinamo. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis, cred că am făcut tot ce am putut să salvez clubul cât mi s-a permis să fac”.

„În afară de lucrurile sportive, e vorba despre respect. Am observat în această lună că nu e respect faţă de persoana mea, cât nu am dat de el. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Dinamo e un capitol închis. Nu am ce să mai discut.

M-am întâlnit cu el o dată la Marriot, în care i-am explicat ce planuri am în Liga 2, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut. Nu e respect faţă de persoana mea. Sunt dezamăgit de comportamentul dânsului, dar tăcerea lor e un răspuns pentru mine. E un capitol închis. Mâine îmi dau demisia”, a mai spus Florin Răducioiu, conform orangesport.ro.

Îl laudă pe Badea

Florin Răducioiu a continuat și a spus că Nicolae Badea este singurul care a ajutat cu adevărat Dinamo și că l-a sfătuit să își dea demisia de la club:

„Domnul Badea a fost singurul care a ajutat concret Dinamo, economic, logistic, lucruri care nu au fost apeciate. Singurul a fost care a încercat să salveze clubul de la dezastru. Nu e vina lui, e vina altora.

Domnul Badea mi-a zis că fac foarte bine că-mi dau demisia. Am principii în viaţă. Eu am respect faţă de persoane, al lor nu există. Nu vreau să fiu înconjurat de lume care nu e loială. Domnului Badea îi urez succes cu echipa din Liga 4”, a continuat Florin Răducioiu.

„Le doresc să rămână în Liga 2, pericolul real e să retrogradeze în Liga 3. Echipa nu e foarte bună acum. Nu ştiu ce vor face, nu ştiu lotul lui Dinamo acum. Nu mă mai priveşte”, a mai spus fostul team manager al lui Dinamo.

Citește și:

Nelu Varga taie în carne vie: patru oameni pe lista neagră. Cine e favorit după refuzul lui Rădoi

Previous La ce capitol a evoluat Dinamo în ultimul an
Next El este antrenorul care va conduce Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *