Încă 2 jucători rămân la Dinamo după plecarea lui Rednic


Înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican pe banca tehnică a lui Dinamo face ca portarul bulgar Plamen Iliev (30 de ani) și fundașul central Andre Pinto să rămână la clubul alb-roșu!

Despărțirea lui Plamen Iliev de Dinamo părea certă, relația portarului bulgar cu ex-antrenorul dinamovist Mircea Rednic fiind ireconciliabilă.

După meciul pierdut de Dinamo cu CS Mioveni, scor 1-2, „Puriul” l-a criticat dur pe Iliev, iar portarul a făcut scandal în vestiar, amenințând că pleacă. În continuare, Iliev a fost exclus din lot, iar poarta „câinilor” în ultimul meci din an, 0-2 cu Farul, a fost vegheată de Mihai Eșanu.

Decizia luată de conducerea lui Dinamo, aceea de a-l demite pe Mircea Rednic și a-l înlocui pe acesta cu Flavius Stoican, schimbă totul pentru Iliev.

Din informațiile GSP.ro, portarul bulgar va reveni la antrenamentele lui Dinamo începând din 5 ianuarie! În spatele revenirii lui Iliev se află administratorul special Iuliu Mureșan, cel care a insistat ca portarul să se întoarcă.

De asemenea, Andre Pinto (32 de ani), fundaș central adus în luna septembrie de Iuliu Mureșan la Dinamo, are șanse foarte mari să continue în „Groapă”, deși era cap de listă pentru a fi dat afară de Mircea Rednic. Din informațiile ProSport, lui Flavius Stoican i s-a transmis că are mână liberă și poate lua liniștit decizia finală în legătură cu Andre Pinto. Conducerea l-a asigurat pe tehnician că-i poate suporta salariul uriaș în cazul în care Stoican va dori să-l țină în echipă. Cel mai probabil tehnicianul nu-l va da afară pe Pinto, mai ales că e jucătorul adus de Iuliu Mureșan, om care l-a pus pe Stoican antrenor.

Citește și:

Ce simbolizează darurile magilor, aur, tămâie și smirnă: ”Noi ce oferim?”

-->
Previous Cifrele dezastrului după demiterea lui Rednic
Next Comunicat DDB după demiterea lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *