În vara 2018 era dorit de Dinamo, dar cluburile nu s-au înțeles. Acum, este umilit în stil românesc


De câte ori ați auzit expresia ”Ca la noi, la nimeni”? Dacă Dinamo se laudă cu salarii plătite la zi, nu același lucru se petrece și-n restul țării, unde sunt foarte puține cluburi care-și remunerează la timp jucătorii. Iar în această situație este un club de liga secundă, acolo unde evoluează un internațional U19, care a fost pe lista lui Dinamo vara trecută.

Roș-albii l-au dorit pe Denis Haruț, 20 de ani, fundaș dreapta, mai ales că aveau de gând să-l titularizeze și să-l crească. Numai că timișorenii au cerut o sumă de bani neagreată de ”câini”, ni s-a transmis vara trecută. Președintele AFAN, Emilian Hulubei, a povestit azi la GSP Live situația lui Haruț și a coechipierilor de la ACS Poli Timișoara:

hotel iceberg balcic-->

”Sunt jucători neplătiți de nouă luni. E un haos total! E un jucător, Haruț, e persecutat, supus unor tratamente rar întâlnite. Se schimbă într-o baracă pentru că nu a fost de acord cu diminuarea contractului cu mai mult de 50%. E chemat la antrenamente de 3 ori pe zi, nu i se pune la dispoziție vestiar adecvat, se antrenează singur. Avem filmări, avem dovezi, sper ca Federația să vadă ce se întâmplă pentru că e un caz grav de persecuție. E un jucător talentat, un jucător foarte bun, de lot național”.

Citește și:

Cel puțin un debut diseară. Ce surprize pregătește Rednic contra unei echipe neînvinse

Previous EXCLUSIV Cine vine la vară ca președinte la Dinamo
Next Cel puțin un debut diseară. Ce surprize pregătește Rednic contra unei echipe neînvinse

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *