„În timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei.”


După încheierea partidei, reacția „Peluzei Cătălin Hîldan” cu privirea la petrecerea lui Ricardo Grigore nu s-a lăsat mult așteptată. Aceștia i-au răspuns dur, dar a fost o reacție normală și în numele tuturor dinamoviștilor care și-au dat și ultimii bani pentru ca această echipă să obțină licența, dar ca răspuns au primit o lipsă incredibilă de respect, atât față de tricoul pe care îl poartă, cât și față de istoria acestui club și de suporterii ei minunați. Lipsa de valoare poate fi suplinită oricând de ambiția de care totuși acești jucători nu au dat dovadă în cele 30 de partide din sezonul regulat.

Postarea PCH:

„DIN VERSURILE MANELELOR NU VEI ÎNVĂȚA NICIODATĂ să te înalți.,
Nu vei învăța să fii deasupra mizeriei, corupției, minciunii,
Nu vei învață că lucrurile care contează cu adevărat sunt sus,
Nu vei învăța să dai banii pe-o carte.

Vei învăța doar să arunci cu bancnote pe jos, să-i lipești pe frunte, să dai muzica mai tare și mintea mai încet.
Vei învăța să alergi după tot ce e trecător și de prost gust.
Vei învăța că n-ai nevoie să-nveți.

Acolo sunt oameni care râd cu tine, te filmează și apoi vând filmarea pentru două ciorbe primului cancanist. Ce poți să înveți într-o astfel de companie?!

Cum să dai bani ca să-ți auzi numele strigat la microfon alături de ”pentru Nelu Cocalaru, se știe! Și pentru Regele Racheta mondenilor.”?!!

Te-ai gândit măcar o clipă că banii ăia de dedicație erau banii dați de un copil din alocație? Sau erau banii unei femei care a renunțat la tratamentul pentru ochi, pentru a-i ajuta cu puținul ei pe jucătorii lui Dinamo?

Ai spus că e viața ta personală și nu dai socoteală nimănui. Bine. Nu ești obligat să asculți ce ți-am scris aici. Nici tu, nici vreun alt coleg de-al tău. Dar gândește-te că cei care ți-o spun sunt oameni care chiar țin la tine, care cred în potențialul tău, cărora le pasă de VIITORUL TĂU.

Ai împlinit 22 de ani. În urmă cu 13 ani, un jucător crescut de Dinamo, la fel ca și tine, a plecat la Lazio. Zilele trecute, în timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei.

Pentru că atunci când era tânăr A PRIVIT ÎN SUS și și-a pus ținte înalte.

Citește și:

Gigi Mulțescu explică situația lui Nemec: ”Nu am ok-ul”

-->
Previous Primul antrenor contactat. Răspunsul acestuia
Next Cornel Dinu îi distruge pe jucători: „N-au nimic în comun cu fotbalul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *