ÎN SFÂRȘIT Răspunsul DDB după interviul lui Cortacero


De ce în sfârșit? Pentru că noi tot scriem pe doardinamo.ro și suntem atacați frecvent de oamenii lui Negoiță. Că toate indiciile duc într-un singur punct – către patronul de la Rin. Că dosarul cu bancruta frauduloasă de la Curtea de Apel București nu este deloc favorabil lui Negoiță, VERIFICAȚI AICI, că Lotus are datorii imense pe care Cortacero nu avea de ce să le preia fără să fie cineva în spatele său.

Așa cum probabil ați observat, interviul cu Cortacero a fost făcut de mine și l-am întrebat în mai multe rânduri despre Ionuț Negoiță intenționat. Omul de încredere a lui Cortacero, de fapt a lui Rufo Collado, Marius Iorga, este omul de încredere al lui Negoiță, este omul angajat pe un post important la Dinamo, șef al scouterilor, pentru că juca fotbal cu patronul de la Rin! Din simplu reporter să ajungi să decizi transferurile la Dinamo e ceva.

Când a sosit Rufo Collado în România, Marius Iorga a fost cel care l-a plimbat pe spaniol peste tot și i-a deschis ușile în România. Oare întâmplător, sau pus de Ionuț Negoiță. Așa a ajuns să fie poreclit vizitiul. Dar vă las comunicatul DDB!

”PSEUDOLOGIA FANTASTICĂ
Mitomania, denumită și minciuna patologică sau pseudologia fantastică, nu este o boală propriu-zisă, nefiind integrată în Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders, ci este un simptom al unor tulburări de personalitate.

Mitomania presupune existența unui discurs în care realitatea și ficțiunea se îmbină. Prin acest amestec cu fragmente de adevăr, minciuna devine și mai periculoasă.
C-zero este un caz care merită studiat de către specialiști.

La ultima ieșire în public, a înșirat o serie de minciuni, dar a subliniat, fără să-și dea seama, un mare adevăr: PERSOANA CARE TREBUIE PROTEJATĂ se numește NEGOIȚĂ.

Într-un discurs în care pare că se războiește cu toată lumea, Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui, prin fraze în care Negoiță apare ca băiatul cel bun:
– Negoiță nu vrea să falimenteze clubul
– Negoiță s-a purtat frumos cu mine
– Negoiță mi-a atras atenția că sunt probleme cu suporterii
– Negoiță nu a fost rău intenționat, dar s-a înconjurat de oameni care nu au gestionat afacerea cum trebuie.
– Marius Iorga (adică omul de încredere al lui Negoiță, adus în club de Negoiță) a fost dat la o parte, deși era cel mai bun și lucra fără să fie plătit (lucru specific pentru cei care trăiesc din comisioane)

Negoiță și-a găsit paravanul perfect pentru a îngropa Dinamo. Iată alte 5 argumente care conduc la aceeași concluzie:

1. DDB se afla în negocieri avansate cu Negoiță pentru preluarea clubului. Se semnase un memorandum prin care se sublinia faptul că Negoiță are obligația să se consulte cu DDB în cazul în care apar alți investitori interesați. NEGOIȚĂ A CĂLCAT ÎN PICIOARE ACEL MEMORANDUM.
2. Negoiță scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment.
3. Negoiță este deocamdată persoana care are cel mai mult de câștigat din afacerea ”spaniolă”
4. Negoiță a cedat clubul fără NICIO MINIMĂ GARANȚIE din partea țeparilor spanioli.
5. DDB i-a atras atenția în repetate rânduri că ”spaniolii” pe care i-a găsit el, sunt niște șarlatani, dar nu a ținut cont de niciun avertisment.
6. Negoiță a mințit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Dacă mai punem și că birourile clubului au fost în tot acest timp la Rin, că contabila clubului este și contabila lui Negoiță și că oamenii de încredere a lui Negoiță n-au putut fi îndepărtați din club, singurul care a plecat a fost Bălănescu, trimis la Voluntari datorită legăturii de rudenie dintre Pandele și Negoiță ca să nu-și asume Bălănescu un eventual faliment, este oare clar în cazul în care se ajunge la faliment cine este în spatele lui Cortacero?

Citește și:

ULTIMA ORĂ Șerdean a intervenit la TV: ”Cum va funcționa societatea?”

Previous ULTIMA ORĂ Șerdean a intervenit la TV: ”Cum va funcționa societatea?”
Next Cortacero despre Negoiță și Badea: ”Eu eram primul care ridica mâna”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *