În sfârșit, LPF îi bagă în seamă pe dinamoviști! Ce au decis


Dinamo a fost cea mai dezavantajată echipă mare din campionatul nostru din punctul de vedere al programărilor partidelor din Liga 1. Nu mai puțin de șase partide s-au jucat luni și trei vineri. După îndelungi proteste, cei de la LPF s-au sesizat și au de gând să schimbe puțin situația.

”Stabilirea programului meciurilor din Liga I Betano trebuie să se facă ținând cont, în primul rând, de suporterii care înfruntă vremea rea și vin la stadion. Nu este normal să se dispute lunea meciuri din Liga I Betano. De asemenea, nu este normal ca meciurile programate în acest anotimp în zilele de vineri, sâmbătă și duminică să înceapă atât de târziu, adică la ora 21:00 sau la 20:30.

Înainte de a fi un produs comercial și de televiziune, fotbalul trebuie să rămână al suporterilor care își susțin echipa favorită din tribunele stadioanelor. Fac un apel public față de televiziunile deținătoare de drepturi să țină cont și de dorința cluburilor și a suporterilor fotbalului românesc atunci când propun programul etapelor din Liga I Betano.
#LigaIBetano”, a scris secretarul general al LPF,  Justin Ștefan, pe facebook.

Iar mai apoi s-au creat două sondaje pe pagina oficială a LPF. Noi vă prezentăm rezultatele până în acest moment dar depinde și de voi ca lucrurile să se schimbe. VOTAȚI.

LPF dorește să afle părerea dumneavoastră, ca suporteri ai fotbalului românesc, în două probleme extrem de importante, care țin de programarea meciurilor din Liga 1 Betano. Vă doriți ca meciurile din Liga 1 Betano să se joace în ziua de luni?
DA 14%
Nu 86%

LPF dorește să vină în sprijinul suporterilor care merg la stadion și vă propune următorul sondaj de opinie. Sunteți de acord ca ultimele meciuri din Liga 1 Betano, programate vineri, sâmbătă și duminică să înceapă cel mai târziu la ora 19.00?
79% DA
21% NU

Citește și:

Lecția de ISTORIE. Mesajul Peluzei Cătălin Hîldan pentru contestatari

-->
Previous Lecția de ISTORIE. Mesajul Peluzei Cătălin Hîldan pentru contestatari
Next Gheorghe Mihali, declarații surprinzătoare despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *