ÎN SFÂRȘIT Dinamo acoperă OFICIAL un post important


Dinamo a reușit în sfârșit să acopere un post cheie. Echipa din Ștefan cel Mare a anunțat transferul oficial al portarului Sean McDermott (25 de ani).

”FC Dinamo București anunță transferul la clubul din Ștefan cel Mare al portarului Sean McDermott (25 de ani), internațional al Irlandei.

Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă.
Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.

Noul portar dinamovist a efectuat, cu echipa din Ștefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

10 selecții are McDermott la loturile naționale ale Irlandei, 6 la U21, 3 la U19 și una la U17. Are patru convocări la prima reprezentativă, însă nu a debutat pentru echipa națională a Irlandei.

29 de partide a apărat McDermott, anul trecut, pentru Kristiansund în prima ligă a campionatului norvegian.

106 meciuri a adunat McDermott în competițiile din Norvegia, 88 în prima ligă, 11 în divizia secundă și 7 în Cupa Norvegiei, pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.

1,85 m este înălțimea noului portar al echipei din Ștefan cel Mare”, a fost anunțul oficial făcut pe fcdinamo.ro.

Citește și:

A fost adus de Rednic, dar a fost dat afară. Ultimele detalii din Antalya

-->
Previous A fost adus de Rednic, dar a fost dat afară. Ultimele detalii din Antalya
Next INTERVIU EXCLUSIV Reda Jaadi: ”Sunt câine roșu acum. Mușc tot ce prind”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *