ÎN SFÂRȘIT Cine-i ia apărarea lui Rednic în conflictul cu Lucescu


Conflictul dintre Mircea Rednic și Mircea Lucescu, care se duce de mai bine de o lună în presă, deși antrenorul lui Dinamo a declarat în diferite rânduri că îl respectă pe fostul lui antrenor, dar nu l-a sunat pentru că pur și simplu era preocupat de alte lucruri, pare că nu se mai termină. Așa că majoritatea oamenilor de fotbal i-au luat apărarea lui Lucescu. Astăzi, însă, lucrurile s-au schimbat. Un fost antrenor dinamovist a discutat deschis despre acest aspect.

”Nu-mi place să comentez asemenea lucruri. Nu e bine ca oameni de asemenea valoare să apară în public cu astfel de declarații. Rednic a spus: Eu nu am început. Mie mi se pare foarte important acest aspect.  Rednic are mai multă dreptate decât Mircea Lucescu. Asta pot eu să spun. El a spus, și ca antrenor, trebuie să ai respect și pentru jucătorii care te-au făcut antrenor”, a declarat Gigi Mulțescu la Fotbal Club de la Digi Sport.

Ce a declarat Mircea Rednic astăzi:

„E decizia lui Lucescu, dacă nu vrea să mai vorbească cu mine, să nu o mai facă. Eu nu îl înţeleg, cred că nu a citit declaraţia mea. Eu am spus că îi port respect, nu ştiu de ce a zis că sunt nerecunoscător.

Legat de interviurile şi declaraţiile lui, vreau să mai spun două lucruri: Eu în viaţa mea nu am fost la Valentin Ceauşescu acasă. Valentin trăieşte, cred că l-am văzut de patru ori în toată viaţa mea, puteţi să îl întrebaţi. Şi la Standard m-a dus Giovanni Becali, nu el. La fel, puteţi să întrebaţi. El mă face strâmb…am fost strâmb faţă de el?”, a spus Rednic.

Citește și:

Mesajul lui Mircea Rednic pentru Mihai Teja

-->
Previous Mesajul lui Mircea Rednic pentru Mihai Teja
Next Un jucător dă din casă din vestiar: ”Ne mai dor și mâinile”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *