În ce condiții se vor mai face transferuri


Dinamo a fost învinsă de către CSA Steaua, scor 1-2, într-o partidă disputată în etapa cu numărul 6 din liga secundă.

„Câinii” au condus prin golul reușit de francezul Lamine Ghezali, însă „militarii” au reușit să întoarcă scorul prin Ștefan Pacionel și Bogdan-Remus Chipriliu.

La finalul partidei, Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, a intervenit telefonic la emisiunea ProSport Special pentru a vorbi despre înfrângerea suferită, dar și despre un potențial investitor care ar putea pompa bani în club.

Oficialul trupei din „Ștefan cel Mare” a anunțat că va mai aduce jucători doar dacă un investitor potent ar ajunge la club.

Vlad Iacob le dă speranțe în continuare fanilor

„Avem nevoie de un investitor alături de noi. Vom mai aduce jucători doar dacă vom avea un investitor lângă club. Da, suntem în discuții în continuare cu cineva. Nu vreau să ofer niciun fel de detalii, pentru că ultima dată când am oferit detalii s-au insinuat tot felul de oameni care au distrus lucrurile. Există speranțe ca Dinamo să renască. Mi-e greu să vă spun dacă putem promova în acest sezon”, a spus Vlad Iacob la ProSport Special.

„E adevărat, asta am văzut și eu (n.r. că echipa este într-o creștere). Creștem de la meci la meci, exact ce am spus și la ce se aștepta staff-ul tehnic. În seara asta a câștigat echipa mai pragmatică și care a avut mai multă șansă. Suporterii noștri sunt extraordinar, iar acest lucru este cunoscut. Suporterii noștri sunt cei mai frumoși din țară.

Lucrurile sunt simple. Toată lumea se așteaptă la minuni. Noi am venit cu două săptămâni înainte de începutul campionatului, ne-a fost foarte greu să găsim jucători, iar cei de la club nu erau pregătiți fizic. Moralul lor era la pământ. Staff-ul de dinainte a făcut tot ceea ce a putut cu resursele de dinainte. Nu a fost un preparator fizic… Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Am suferit la nivel de omogenitate, încă nu suntem acolo unde trebuie”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo, în emisiunea moderată de Alin Grigore.

Citește și:

Previous Concluziile lui Burcă la finalul meciului
Next Dragomir: „Să ia exemplul Stelei!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *