Improvizația lui Uhrin. Antrenorul tocmai a anunțat un fotbalist soarta sa


Dusan Uhrin are probleme mari în defensivă și așa cum vă anunțam zilele trecute, trebuie să găsească urgent soluții pentru a redresa corabia la Dinamo, pentru că a fost singura echipă care s-a luptat pentru play-off cu golaveraj negativ, semn că apărarea la Dinamo a fost foarte slabă pe tot parcursul sezonului!

Antrenorul ceh deocamdată trebuie să se descurce cu ce are în curte. De ce? Nimeni nu se înghesuie să vină la Dinamo, unde sunt salariul nu va mai depăși 5000 de euro și nici banii nu vor fi plătiți prea curând la timp. Și cum în primul meci din februarie, cu Astra, nici Ante Puljic nu va mai fi disponibil, iar Mihai Popescu a anunțat clar că vrea să plece, antrenorul trebuie să găsească deocamdată soluții în interior.

Așa că a hotărât să-l păstreze pe Florin Bejan, fundaș central care a jucat foarte puțin la Dinamo în acest sezon. Antrenorul consideră că nu i-a oferit suficiente șanse să arate ce poate și în funcție de prestațiile lui din meciurile amicale de la Benahavis, el poate deveni în 2020 chiar titular la formația din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Borcea a explicat celebra expresie: ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”

Previous Un fost golgheter al Ligii 1 e liber de contract
Next Dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu îi face cinste și cred că regretă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *