„Împreună mergem iar la război”


Programul DDB le-a transmis un mesaj membrilor cotizanți înaintea acestui început de sezon.

„Se încheie o “vară” teribilă pentru Dinamo, cu convulsii în vestiar, datorii grele, haos la Săftica, incertitudine la birouri, interdicție la transferuri și cu deja obișnuitele atacuri la adresa DDB.

Am rămas însă calmi și am făcut ce trebuie!

– Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo. Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm. DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!

– Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseori, stafful e aproape complet. Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician.

– DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €)

– Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo.

– DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi.

Și acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-am făcut vara aceasta! Fiecare pas transformă Dinamo într-un club mai atractiv pentru sponsori și investitori. Când vom găsi unul cu suficient curaj pentru a prelua Dinamo, ne vom putea relaxa. Până atunci însă, suntem obligați să ne facem treaba!

“Începem un proiect care se bazează pe tineri”, spunea Dario, la prezentare. Lângă acești tineri, lui Dario îi vom aduce întăriri, imediat ce se vor debloca transferurile, sigur că da, însă Dario, Dinamo și noi vom porni la război în Liga 1 cu ce avem. Contăm foarte mult pe Deian, Filip, Răuță și restul băieților cu experiență, care sunt capabili să conducă puștii în bătăliile din iarbă!

HAIDEȚI SĂ LE ASIGURĂM SPATELE, CÂINILOR!

Trebuie să jucăm luni cu stadionul plin!

Intră și cumpără-ți bilet!

BILETE REALE, PENTRU A INTRA PE STADION

ATENȚIE! Sunt bilete reale, cumpără doar dacă vei fi prezent pe stadion, altfel riscăm să facem sold out, dar stadionul să fie gol.

Dacă nu poți fi prezent pe stadion, apasă butonul de mai jos, pentru a cumpăra bilete virtuale. Sunt bani care vor ajunge tot în contul lui Dinamo, ca și până acum. Fără finanțare din partea noastră, Dinamo nu poate merge mai departe!

CUMPĂRĂ BILETE VIRTUALE

MULȚUMIM!
Față de restul cluburilor din Liga 1, lui Dinamo îi lipsesc multe lucruri, însă Dinamo are ceva ce restul cluburilor nu au și nici nu vor avea vreodată. DINAMO NE ARE PE NOI!

HAIDEȚI, CÂINILOR! ÎMPREUNĂ MERGEM IAR LA RĂZBOI!” – se arată în mesajul transmis membrilor DDB.

Citește și:

Dinamo mai ratează un transfer, luni semnează în străinătate

-->
Previous Cornel Țălnar atacă dur DDB: „Normal că lor nu le-a convenit un om care își face treaba foarte bine”
Next Acționarii oferă o veste mare: "Putem zâmbi din nou"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *