Impresii după anunțul oficial al clubului


-->
Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua se joacă vineri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, este anunțul oficial al clubului.

Prezent în studioul Orange Sport, managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, i-a ironizat pe oficialii Stelei, chiar înaintea meciului cu Dinamo.

„Ai avut buget de un milion şi te-a bătut Carmen Bucureşti în baraj. Adică bătaie de joc faţă de banul public a fost mereu, nu numai acum. Mă întrebi dacă se umple Arena Naţională? (n.r. râde) Nu ştiu câţi vor fi, dar să vorbim că se umple Arena Naţională… Deja e hilar. Au fost 30 de mii de spectatori atunci cu Rapid, dar asta pentru că era Rapidul.

Nici nu mă interesează, dar n-are cum să se umple stadionul. Nu m-am uitat în viaţa mea la un meci unde a jucat CSA, nici măcar secvenţe nu am văzut. Poate doar aşa din greşeală pe la ştiri. Cum să fie ăsta derby-ul României din moment ce la noi bubuia stadionul când jucam cu Dinamo? O echipă care s-a născut în 2017 şi a jucat cu Mostiştea Ulmu şi cu Carmen Silva Eforie nu poate să aibă derby, aşa ceva nu există. Derby este cursa cailor, de aici a pornit termenul acesta.

Cineva care are 70 de ani poate să iasă de mână cu un copil de 4 ani, dar nu se poate bate în ring cu un copil de 4 ani” , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

„Eu cred că vor fi vreo 20 de mii de spectatori. Şi mă uit şi la meci” , a spus Basarab Panduru.

„Depinde câte bilete ni se vor da, dar sunt convins că indiferent de câte locuri vom primi, toate vor fi pline. Sunt mulţi suporteri stelişti care vor să vadă un derby cu Dinamo şi sperăm să vadă un meci spectaculos, mai ales pe Arena Naţională. Stadionul va fi plin” , a declarat Iulian Miu la Orange Sport.

Citește și:

Propunerea lui Raed Arafat pentru companii. Impozit nou botezat ”cont de reziliență”

Previous Unde se va juca meciul cu CSA Steaua
Next Cât o costă pe Dinamo să joace pe N.A

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *