Impresarul recunoaște interesul lui Dinamo pentru Liviu Antal


Fundașul dreapta Marius Tomozei (27 de ani) s-a despărțit de UTA Arad și a semnat un contract cu Dinamo. Primele sale declarații le găsiți aici.

Bogdan Apostu, impresarul lui Marius Tomozei, a oferit detalii despre acest transfer, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Marius Tomozei a avut un conflict cu antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, fiind exclus din lot.

Tomozei a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului competițional 2022-2023.

„Tomozei a venit prin acord de transfer de la UTA. Tomozei nu s-a despărțit de UTA prin scandal, din contră, n-a cerut nicio sumă compensatorie. E adevărat că a avut un conflict cu (Laszlo) Balint, acesta este motivul pentru care a plecat de la UTA. Nu au existat considerente sportive pentru care el nu a mai continuat la Arad. Nu se pune problema că nu a continuat pentru că n-a dat randament sau n-ar fi corespuns din punct de vedere sportiv. A avut un conflict verbal cu Balint, antrenorul a considerat că nu mai face parte din lot și asta a fost.

Contractul e pe un an și jumătate cu Dinamo. Au mai fost două oferte pentru Tomozei în această iarnă, dar a ales Dinamo pentru că, lăsând la o parte situația grea în care se află clubul în acest moment, este o echipă mare. E clar că, dacă va face o jumătate de sezon bună la Dinamo, cota lui va crește.

Nu vreau să vorbesc despre sume, dar ambele părți sunt mulțumite. Dinamo oferă salarii decente pentru Liga 1”, a spus Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit în cadrul aceleeși emisiuni că şi atacantul Liviu Antal, pus recent pe liber de UTA Arad, ar putea ajunge la Dinamo.

Citește și:

Dinamo realizează al doilea transfer al iernii

-->
Previous Prima reacție a noului transfer de la Dinamo
Next Se pregătesc 3 plecări de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *