Impresarul lui Ziggy Gordon, mesaj pentru FANI. De ce acuză conducerea


Impresarul lui Ziggy Gordon, Cesare Marchetti,  iese la atac după ce fundașului dreapta i-a fost reziliat astăzi contractul. De altfel, imaginea lui Dinamo în străinătate ar putea avea grav de suferit după această întâmplare.

”De șase luni am încercat să perfectăm înțelegerea cu Dinamo, refuzând contracte mult mai bune pentru jucător, din Anglia și Australia. Am ales totuși Dinamo pentru că e un club imens, cu fani de-a dreptul încântători.

După ce am semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, jucătorul fiind informat că trebuie să vină la București pe 15 iunie, ni s-a spus astăzi că oficialii nu-și vor onora înțelegerea. Au trecut 3 zile de la demiterea lui Mircea Rednic, însă în tot acest timp a existat doar tăcere dinspre Dinamo. Nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Azi, Costin Pilici, asociatul meu din România, s-a întâlnit cu reprezentanți ai clubului Dinamo, care au confirmat faptul că nu-l vor pe Ziggy din moment ce-l consideră un jucător de-ai lui Rednic. Toată această întâmplare ne-a lăsat un gust amar și a arătat nu doar o lipsă de respect, dar și un nivel uriaș de neprofesionalism.

Când am venit la București în februarie pentru a încerca să rezolv mutarea, am fost uimit de cât de frumos este orașul și cât de prietenoasă a fost lumea de acolo. Atât eu, cât și Ziggy, au un respect considerabil pentru România și fotbalul românesc. Ziggy era pregătit să lupte și să ”moară” pentru Dinamo și ne pare foarte rău că el nu va mai ajunge la club”, a explicat impresarul fundașului dreapta scoțian.

”Fanii lui Dinamo merită un management mai bun din partea finanțatorului și a conducerii, din moment ce reprezintă un club faimos în lume. Atât eu, cât și Ziggy, dorim să le urăm fanilor mult noroc în perspectiva noului sezon” Cesare Marchetti, impresar Ziggy Gordon

Citește și:

HAOSUL CONTINUĂ Decizie controversată astăzi

-->
Previous HAOSUL CONTINUĂ Decizie controversată astăzi
Next Câte salarii a luat Rednic de la Dinamo. Ce spune despre comisioane

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *